Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Med-Eq 30 days med link til 30 days slanketips!

30 days er et norskutviklet slankeprodukt som består av en urteblanding tradisjonelt brukt ved slanking til å redusere fettmengden i mage/midjeregionen og på indre organer. 30 days kan og virke inn på immunforsvaret!


Hvilke slanketips gir best effekt på overvekt sammen med slankeproduktet 30 days?

På vår hovedside om 30 days og slanking finner du slanketips som virker og tips til hvordan du oppnår best resultat og slankeeffekt med 30 days. Les også om en norsk 30 days studie og noen av de positive mediaomtalene slankeproduktet 30 days har mottatt.

Vi hjelper deg med å oppnå best mulig resultat med slankeproduktet 30 days og en rekke andre naturlige kvalitetsprodukter for effektiv vektkontroll. Kontakt oss for slanketips og informasjon om slankeproduktet 30 days.


Hvordan virker 30 days og hvilke slankeprodukter får jeg ikke kjøpt i norske helsekostbutikker?

Det farlige magefettet
Forskerne er enige om at det er magefettet som er det farligste fettet og at magefettet har større innvirkning på stoffskiftet enn fett andre steder på kroppen.

Hvis du er mann og har livvidde på over 94 cm eller kvinne med livvidde på over 80 cm, har du kanskje
metabolsk syndrom og økt risiko for type 2 diabetes i følge den internasjonale diabetes føderasjon (IDF). Stadig flere nordmenn rammes av dette problemet som gir femdobbel risiko for å få type 2 diabetes og to ganger økt risiko for hjerte- og karsykdommer iflg. nasjonalt helseinstitutt.

Det metabolske syndrom kjennetegnes ved fettlagring i magen og forstyrrelser i fett og sukkerstoffskiftet. Det er derfor svært viktig å begynne å ta livvidden alvorlig.

Slik virker 30 Days™
30 days™ inneholder Med-Eq Gaiapharmas egenutviklede og unike ekstrakt DToX™. Urtene i DToX™ har rensende og styrkende virkning på kroppens fordøyelsesorganer og stimulerer kroppens evne til å kvitte seg med skadelige avfallsstoffer. Urteblandingen kan og motvirke stress.

30 days™ inneholder også unike gluko polysakkarider, beta glucan, som er kjent for å aktivere og støtte vårt naturlige immunforsvar. Studier indikerer tydelig at de unike ingrediensene i 30 days™ blant annet stimulerer et protein som øker fettforbrenningen og konverterer energi til varme. Proteinet finnes i magefett, og derfor ser 30 days™ ut til å være spesielt virksomt mot store mager.

Kombinasjonen av 30 days™, fysisk aktivitet og et sunt kosthold med et beskjedent inntak av sukker og stivelse hjelper deg med å holde magefettet borte.

Fjerning av avfallsstoffer er en viktig del av kuren. 30 days™ renser lever og nyrer og setter med BetaRight
1,3-1,6 BetaGlucan fra Biothera fart på immunsystemet, slik at mengdene av slim, cellulitt og overflødig væske i mageregionens underhud blir sterkt redusert.

Aktive ingredienser i 30 days:
BetaRight 1,3 - 1,6 BetaGlucan fra Biothera (glutenfri betaglukaner) og aktive ekstrakter av artisjokk, lakrisrot, løvetann, mariatistel, rosenrot og chisandra.

Dosering med 30 days:
2 tabletter om morgenen og 2 tabletter om kvelden. Maksimum anbefalt dose (4 stk) bør ikke overskrides.

Pakning:
120 tabletter

Kan fritt handles i norske helsekostbutikker:
Slankebøker som "Naturlig Slank" og "Kokeboken Naturlig Slank" finner du hos CareDirect sin norske nettbutikk

Naturlige slankemiddel du ikke får kjøpe i Norge:
Effektive og naturlig slankeprodukter som Hoodia Gordonii og maXSlim er ikke handelsvare i Norge på grunn av de virksomme naturstoffene, derav flere med dokumentert effekt. Slankeproduktene kan du derfor kun bestille hos CareDirect sin internasjonale nettbutikk

Langtidsbruk av 30 days og slanketips:
Det anbefales at 30 days brukes maks 5 måneder i strekk før en tar 1 måneds pause. I måneden du tar pause er det lurt å fortsette med ImmiFlex, slik at du allikevel får i deg de nyttige betaglukanene fra Biothera som stimulerer og aktiviserer immunforsvaret, huden og mye mer!

En ny studie viser at betaglukaner fra Biothera benyttet i slankeproduktet 30 days (og ImmiFlex) motvirker symptomer på stress. Stresser du mye kan dette i stor grad hindre et hvert forsøk på slanking, selv i kombinasjon med slankekur og et godt slankeprodukt som 30 days. Det er derfor viktig, spesielt ved stress, å ta WGP beta glucan når du tar pause fra 30 days. Du bør selvfølgelig og gjøre ditt beste for å redusere stressnivået.

Tips til hvordan du kan redusere stress på DHEA.no

Gratis informasjon og oppfølging til nye kunder:
Send oss navn og eventuelt telfonnummer om du ønsker at vi ringer deg for mer informasjon en rekke andre kjente og populære kosttilskudd, også innen slanking. Vi har flere gode slanketips og tips til hvordan du oppnår bedre slankeeffekt med naturprodukter og trening!

Gå til Kontakt oss, vi ser frem til å høre fra deg!

Hovedsiden vår om 30 days og effektive slanketips

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2010 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd