Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
30 days slanketips og effektiv vektkontroll for reduksjon av magefett

Lær mer om Med-Eq 30 days og effektiv slanking med naturproduktet 30 days. Effektive slanketips hjelper deg å oppnå best mulig slankeeffekt med kosttilskuddet
Med-Eq 30 days, eller ved bruk av ett av de andre naturproduktene CareDirect tilbyr for vektkontroll og en slankere tilværelse: Aquamin Total 60/120, Arcon Qing Xiu Grønn Te, CoffeeSLENDER, Konjak, Med-Eq 30 days Hofter og Lår, Med-Eq 30 days Hofter og Lår Pakke, Med-Eq OxyTarm Hofter og Lår, New Nordic Chili Burn, New Nordic Mulberry, Pharma Nord Bio-Chrom, Pharma Nord Bio-T 180, Ruis Phase 2 Karboblokker med Capsimax, SanCare Eplecider-Eddik med Krom, SlimMax, Tonalin CLA og ikke minst den populære NOKA dietten.

Samtilige slankeprodukter nevnt ovenfor finner du i nettbutikken til CareDirect, men 30 days kan du prøve til halv pris mot å velge abonnement (du kan si opp når det måtte passe deg), som også gir deg 20 prosent rabatt mot levering hver 3. måned, alltid med gratis frakt:
Her bestiller du 30 days til halv pris!


Med-Eq 30 days informasjon, brukererfaringer og tilbakemeldinger på slankeproduktet 30 days!

30 days er et norskutviklet slankeprodukt som består av en urteblanding tradisjonelt brukt ved slanking til å redusere fettmengden i mage/midjeregionen og på indre organer. 30 days er tilsatt betaglukaner for å styrke immunforsvaret fordi forskere tror enkelte virus, som ofte finnes i større antall hos overvektige, kan gjøre oss feite.

Nedenfor finner du effektive slanketips til hvordan du oppnår best mulig resultat og slankeeffekt med 30 days. Under effektive slanketips omtaler vi og vekttapet som ble oppnådd med maXSlim sammen med hard trening og diett!
Du kan og gå direkte til en 30 days studie og lese noen av mediaomtalene slankeproduktet 30 days har mottatt.

Brit Elisabeth Haagensli, også kjent fra såpeserien "Hotel Cæsar" tok det vektreduserende kosttilskuddet
30 Days™, og gikk ned 2 størrelser på 30 dager. Vekttapet oppnådde hun ved å unngå melkeprodukter, samtidig som hun spiste sunnere og tok 30 days.

Nettstedet "Kvinneverden" har gjort en uformell test av Med-Eq 30 days for å vurdere effekten av slankeproduktet. Testpersonene i redaksjonen til Kvinneverden var slik vi forstår allerede på en slankekur da de prøvde 30 days. Her kan du lese Kvinneverden sin vurdering av 30 days: Kvinneverden.no sin vurdering av 30 days

Kvinneverden har og et forum der 30 days har blitt forholdsvis heftig diskutert. Brukererfaringene med 30 days og tilbakemeldingene på slankeproduktet varierer i stor grad fra person til person, noen er fornøyd mens andre ikke. For mer informasjon om brukererfaringer med 30 days kan du besøke kvinneverden på lenken nedenfor. Legg merke til at forumet starter med de eldste innleggene: Kvinneverden.no sin 30 days diskusjon


Det farlige magefettet

Forskerne er enige om at det er magefettet som er det farligste fettet og at magefettet har større innvirkning på stoffskiftet enn fett andre steder på kroppen.

Hvis du er mann og har livvidde på over 94 cm eller kvinne med livvidde på over 80 cm, har du kanskje
metabolsk syndrom og økt risiko for type 2 diabetes i følge den internasjonale diabetes føderasjon (IDF). Stadig flere nordmenn rammes av dette problemet som gir femdobbel risiko for å få type 2 diabetes og to ganger økt risiko for hjerte- og karsykdommer iflg. nasjonalt helseinstitutt.

Det metabolske syndrom kjennetegnes ved fettlagring i magen og forstyrrelser i fett og sukkerstoffskiftet. Det er derfor svært viktig å begynne å ta livvidden alvorlig.


Slik virker 30 Days™

30 days™ inneholder Med-Eq Gaiapharmas egenutviklede ekstrakt DToX™. Urtene i DToX™ har rensende og styrkende virkning på kroppens fordøyelsesorganer og stimulerer kroppens evne til å kvitte seg med skadelige avfallsstoffer. Urteblandingen kan og motvirke stress.

30 days™ inneholder også gluko polysakkarider, beta glucan, som er kjent for å aktivere og støtte vårt naturlige immunforsvar. Studier indikerer at de virksomme ingrediensene i 30 days™ blant annet stimulerer et protein som øker fettforbrenningen og konverterer energi til varme. Proteinet finnes i magefett, derfor ser 30 days™ ut til å være ekstra virksomt mot store mager og magefett.

Kombinasjonen av 30 days™, fysisk aktivitet og et sunt kosthold med et beskjedent inntak av sukker og stivelse hjelper deg med å holde magefettet borte.

Fjerning av avfallsstoffer er en viktig del av kuren. 30 days™ renser lever og nyrer og setter med BetaRight
1,3-1,6 Beta Glucan fra Biothera fart på immunsystemet, slik at mengdene av slim, cellulitt og overflødig væske i mageregionens underhud blir sterkt redusert.


30 days - Innhold, pris og dagskostnad

Innhold i 30 days (aktive 30 days ingredienser):
BetaRight Beta Glucan (glutenfri betaglukan) og aktive ekstrakter av artisjokk (spesielt god effekt på lever), lakrisrot, løvetann, mariatistel, rosenrot og chisandra.

Dosering med 30 days:
2 tabletter om morgenen og 2 tabletter om kvelden. Maksimum anbefalt dose (4 stk) bør ikke overskrides.

Pakning:
120 tabletter

Pris og dagskostnad med 30 days:
Pris i helsekostbutikker ligger på rundt kr 350,- som gir en dagskostnad på ca kr 11.50,- ved anbefalt dosering.

Pris og dagskostnad med 30 days og OxyTarm:
Sammen med OxyTarm ligger normal pris på ca kr 700,-. Dagskostnad på begge produkter sammen er ca kr 20,-.


Effektive 30 days slanketips og riktig bruk av 30 days og andre slankemiddel for varig vekttap:

1. 30 days langtidsbruk og 30 days supplement:
Det anbefales at 30 days brukes maks 5 måneder i strekk før du tar 1 måneds pause. I måneden du tar pause er det lurt å fortsette med ImmiFlex, slik at du allikevel får i deg beta glucan fra Biothera som er så viktige for å stimulere og aktivisere immunforsvaret, huden og mye mer!
Nyere forskning viser at enkelte virus er mer utbredt hos personer med overvekt og at virus kan virke negativt på kroppens metabolisme. Betaglukaner er tilsatt i 30 days blant annet for å styrke kroppens immunforsvar mot virus som kan ha en utslagsgivende effekt ved fedme/overvekt.

2. Ikke fornøyd med 30 days?
Dersom du ikke er fornøyd med resultatene etter å ha brukt 30 days i 2 - 3 måneder kan du lese om 2 anbefalte naturprodukter for effektiv vektkontroll: 700mg Hoodia Gordonii og maXSlim fra CarePharma. Produktene er ikke handelsvare i Norge, men kan trygt bestilles til eget forbruk fra CareDirect sin internasjonale nettbutikk.

3. OxyTarm for bedre effekt med 30 days:
Med-Eq Gaiapharma, produsenten av 30 days, anbefaler OxyTarm for de av dere som fortsetter å ta melke-produkter mens 30 days benyttes. I følge produsenten vil 4 stk OxyTarm hver dag sørge for at tarmveggen kvitter seg med en del av det slimet og plakket som melkedrikkingen og melkeproduktene forårsaker. I følge Med-Eq vil kombinasjonen av 30 days og OxyTarm sørge for at resultatene kommer relativt hurtig for de av dere som konsumerer melkeprodukter sammen med 30 days.

4. OxyTarm medisiner og andre kalsium kilder:
Dersom du kutter melkeprodukter mener produsenten at du får hurtigere og bedre effekt av 30 days. OxyTarm kan vi uansett anbefale å ta sammen med 30 days den første måneden for å renske opp i systemet. Personer som tar medisiner anbefales også å ta OxyTarm for bedre resultater. Enkelte medisiner kan føre til at du ikke oppnår ønsket vekttap med slankeproduktet 30 days. Dersom du reduserer ditt inntak av melkeprodukter er det forresten svært viktig at du finner nye kilder til kalsium i kostholdet.
Kalsium finnes mest konsentrert i fisk, skalldyr, nyper, grønne grønnsaker og "superalgen" spirulina.

5. En europarekord i slanking med maXSlim? Vektkontrollproduktet maXSlim ble blant annet benyttet av vinneren under den ungarske utgaven av Slankekrigen i 2007. Vekttapet vinneren oppnådde tilsvarte en reduksjon på hele 44% av kroppsvekten. Med det enorme vektapet på over 90 kilo i løpet av 5 måneder må vi nesten kunne si at en europarekord i slanking ikke kan ha være langt unna! Dette unike slankeresultatet har nok maXSlim ikke spilt noe avgjørende i, men det viser hva som er mulig med disiplin, motivasjon, sunt kosthold og hard trening!
30 days som er et slankemiddel med utrensende effekt kan med fordel kombineres med maXSlim. Da får du i tillegg effekten av økt fettforbrenning og redusert appetit. Dette produktet er for tiden dessverre ikke tilgjengelig.

6. Unngå "jo-jo effekten" med bedre vektkontroll:
For best mulig resultat med 30 days og for at kroppen din ikke skal prøve å gå tilbake til din tidligere vekt, anbefaler vi at du bruker 30 days i 3 måneder etter du har oppnådd ønsket resultat. Alternativt kan du bruke Hoodia Gordonii i minimum 3 måneder sammen med ImmiFlex. Dette kan ha en god effekt på metthetsfølelsen og bidra til en langt bedre og langsiktig vektkontroll. Hoodia er og en god kombinasjon med slankeproduktet 30 days. Effektive naturprodukter som Hoodia kan hjelpe kroppen din med å tilpasse seg den nye vekten slik at den stabiliseres uten sult. De fleste greier å slanke seg, men sliter ofte med å holde vekten. Hoodia kan for mange være en god løsning.

7. Hoodia og maXSlim for bedre metthetsfølelse:
Hoodia og maXSlim er 2 spennende nye naturprodukter for effektiv vektkontroll som tidligere ikke har vært tilgjengelige i Norge. Begge naturproduktene passer perfekt i kombinasjon med 30 days og kan være til god hjelp for deg som ønsker å gå ned i vekt og har utfordringer med kaloriinntaket. Den sunneste og beste måten å gå ned i vekt på har alltid vært å redusere kaloriinntaket sammen med gode spisevaner og trening!

8. Dagskostnad med 30 days, Hoodia og maXSlim:
Hoodia Gordonii har omtrent samme dagskostnad som
30 days ved anbefalt dosering, maXSlim er rimeligere. Hoodia Gordonii ligger på ca kr 11.50,- per dag og maXSlim på ca 8.50,-. Begge produktene kan anbefales sammen med 30 days, eller som alternativ til deg som ikke har oppnådd ønskede resultater med 30 days.

9. 30 days, betaglukaner, slanking og stress:
En ny studie viser at betaglukaner fra Biothera benyttet i slankeproduktet 30 days og ImmiFlex motvirker symptomer på stress. Stresser du mye kan dette i stor grad hindre et hvert forsøk på slanking, selv i kombinasjon med slankekur og 30 days. Stress kan gå hardt utover stoffskiftet og stimulere søthunger slik at du spiser flere usunne mellommåltider. Det er derfor anbefalt, spesielt i perioder med mye stress, å ta ImmiFlex mens du tar pause fra 30 days. Du bør selvfølgelig også gjøre ditt aller beste for å redusere stressnivået i kroppen din. En konsekvens ved stress er at kroppen din lagrer fett!
VG Nett om Helse og Medisin: Slapp av - hold vekten
- Tips til hvordan du reduserer stress på DHEA.no

10. 30 days slanking og inntak av kalsium:
Forskning har vist at 1000 mg kalsium per dag kan gi ca 5 kg i vekttap per år i rent fett. Det kan derfor for mange være lurt å tilstrebe ett inntak rundt 1200 mg kalsium per dag for optimal effekt. Dette kan være vanskelig å få til uten melkeprodukter. Vi anbefaler derfor et kosttilskudd med kalsium sammen med vitamin D3 og magnesium som forsterker effekten av kalsium. Denne kombinasjonen hemmer opptaket av fett fra kosten, fører til at fettcellene forbrenner mer fett og er svært viktig for immunforsvaret, hjertet, nervesystemet, musklene, bein, tenner etc. Kombinere kalsium med slankeprodukter som 30 days, Hoodia Gordonii, maXSlim og SlimMax for varig vekttap!

11. Effektiv slanking for deg i overgangsalderen:
For deg over 40 år og som er utsatt for stress kan Barbasco Plus være en god løsning for hormonballansen. Stress fører til økt produksjon av stresshormonet kortisol og kroppen din kan ved for høye kortisol verdier få "beskjed om å lagre fett". Dette kan sette en effektiv stopper for et hvert slankeforsøk. Når binyrene utsettes for stress vil kortisol produksjonen gå ut over produksjonen av det viktige DHEA hormonet. Barbasco Plus støtter den naturlige funksjonen til binyrene slik at kroppen kommer i balanse. Hos mange kan et optimalt DHEA nivå bidra til reduksjon av magefettet i følge resultater fra ulike studier.

Link til 20 enkle slanketips:
20 enkle slanketips fra DinSide Helse

Slanking kan være vanskelig å gjennomføre selv med både 30 days og maXSlim. Her er noen vanlige årsaker til vektøkning som kan motvirke dine slankeforsøk:
8 årsaker til fedme - VG Nett om Vektklubb.no

Anbefalt slankebok - "Etter Atkins" (Paul Clayton):
Du kan gå ned i vekt med en lavkarbohydratdiett – men klarer du å beholde din ny vekt? Og hva med de andre viktige helsemessige spørsmålene? Finnes det en måte å spise på som kan gi vekttap og føre med seg en rekke andre helsefordeler i tillegg? Er det for eksempel mulig å forebygge sykdommer og forsinke aldringsprosessen sammen med slanking? Svaret er ja, og det er Claytonplanen. Bestill slankeboken fra CareDirect


30 days studie og 30 days i media (pdf):

30 days i Se & Hør 15.02.08
30 days i Ute og Hjemme 26.05.08
30 days i Hjemmet Nr. 4 - 21. JULI 2008
30 days blind-placebo studie med engelsk tekst


Gratis slanketips og oppfølging til nye kunder:

Send oss navn og nummer om du ønsker at vi ringer deg for mer informasjon om 4 anbefalte naturprodukter for effektiv vektkontroll. Vi kan hjelpe deg med slanketips og tips til hvordan du oppnår best slankeeffekt og vekttap med 30 days, Hoodia Godonii, maXSlim og SlimMax!

Gå til Kontakt oss, vi ser frem til å høre fra deg!


Har du anledning til å hjelpe våre lesere?

For at HealthierEurope.info skal være en oppdatert og nyttig informasjonsside om effektive naturprodukter trenger vi din hjelp! Vi håper du kan ta kontakt med oss dersom du sitter på gode tips til effektiv vektkontroll. Vi søker spesielt etter deg som ønsker å dele din erfaring med Med-Eq 30 days, hoodia, maXSlim, Max Medica SlimMax og andre relevante slankeprodukter.

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2013 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektiv Slanking