Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Tavita Barbasco Plus - bra for hormonbalansen din!

Med over 10 år på det skandinaviske markedet er Tavita Barbasco Plus en kjempesuksess med titusener av fornøyde brukere over hele Europa. Stadig flere oppdager nytteverdien av dette unike urteproduktet. Barbasco Plus er kosttilskuddet som i Skandinavia for alvor satte fokus på fordelene du kan oppnå med et optimalt DHEA nivå.

Barbasco Plus bestilling: Barbasco Plus leveres i dag eksklusivt til hele Europa utelukkende per postordre fra den internasjonale nettbutikken: CareDirect.info


Barbasco Plus temaoversikt for HealthierEurope:

1. Barbasco Plus, DHEA og hormonbalansen
2. Barbasco Plus med positiv effekt i norsk studie
3. Barbasco Plus: Innhold, pris og bestilling
4. Kontakt oss: Brukererfaringer, samarbeid og tips!
5 . Kan jeg trygt bruke Barbasco Plus uten fare for alvorlige bivirkninger?
6 . Barbasco Plus sitat fra boken "Mat er Helse" utgitt i 2007 av dr. Bjørn Johan Øverbye
7 . Barbasco Plus og kjemisk DHEA: Hva er tillatt?
8 . Erfaringer med Barbasco Plus og DHEA
9 . Mediomtaler inkludert Barbasco Plus


1. Barbasco Plus, DHEA og hormonbalansen

Barbasco Plus er synergistisk sammensatt av utvalgte urter for å støtte binyrene som står for kroppens primær- produksjon av DHEA. DHEA er det eneste hormonet som synker med alderen hos både kvinner og menn. Denne prosessen er den største reduksjonen av et viktig biokjemisk stoff i kroppen som noen gang er dokumentert.

Friske personer med god helse og et normalt DHEA nivå får vanligvis ikke problemer med hormonbalansen før de nærmer seg 40 årene. Urteproduktet Barbasco Plus passer derfor best for kvinner og menn fra 35 - 40 år og oppover. Barbasco brukes også av yngre personer som i forbindelse med blant annet kroniske tilstander opplever ubalanse i hormonnivået og redusert DHEA produksjon.

Kroppen omdanner DHEA hormonet til testosteron, østrogen, samt andre hormoner kroppen har behov for. DHEA kalles derfor av forskere for "mor-hormonet". Andre kallenavn som "sex-hormonet" og "ungdoms-hormonet" er også populære navn DHEA har fått av forskere, leger og i media. Sex-hormonet kommer nok av at DHEA på toppen av alle de andre helsefordelene hevdes å kunne øke sexlysten hos både kvinner og menn!


2. Barbasco Plus med positiv effekt i norsk studie

Studie på Barbasco publisert av norsk lege i 2001:
Barbasco Plus ble i et lite studie utført av norsk lege testet på en gruppe kvinner for å se hvilke effekt urteproduktet hadde på DHEA nivået i kroppen. Studie konkluderte med at Barbasco Plus gir økte DHEA verdier hos brukerne. Placebo gruppen fikk et Wild Yam urteprodukt tidligere markedsført som en "naturlig forløper" til DHEA hormonet. Ingen av dem som fikk urtene i Wild Yam tilskuddet ble målt med positive endringer i sitt DHEA nivå.

Noen av dem som fikk Wild Yam urten ble faktisk målt med reduksjon i sine DHEA verdier. Kun kvinnene som fikk Barbasco urten ble målt med positive endringer i kroppens DHEA nivå. Flere har i ettertid bekreftet dette.

Lese artikkelen i Allers hvor Dr Ken Purvis avslører resultatene i det åpne sammenligningsstudie han utførte på Barbasco Plus og Wild Yam.


3. Barbasco Plus: Innhold, pris og bestilling

Urteproduktet Barbasco Plus for kvinner og menn fra 35 - 40 år og oppover inneholder per dagsdose:
Barbasco urten 25 mg
Vitamin C 60 mg
Grønn te 100 mg
Grapefruktkjerne 25 mg
Gurkemeie rot 25 mg

Priser på Barbasco Plus levert til Sverige, Danmark, EU countries og Norge:
(90 tabletter, rekker til 3 måneders normalt forbruk)

Pris for Sverige med gratis frakt : SEK 869
Pris for Danmark med gratis frakt : DKR 720
Price to other EU countries including handeling: 99 Euro
Pris for Norge med gratis frakt NOK 899

Barbasco Plus bestilling kan gjøres her: CareDirect Buy Barbasco Plus for your DHEA: CareDirect.info


4. Kontakt oss: Brukererfaringer, samarbeid og tips til best utnyttelse av Barbasco Plus!

Kontakt oss for tips til bruk, langtidsbruk, dosering og bestilling av Barbasco Plus. Vi kan og hjelpe deg med å sette sammen gunstige produktkombinasjoner ved ulike plager. Vi har over 15 års erfaring med urteproduktet og sitter på gode tips som kan gi deg bedre effekt og nytte av det populære urtetilskuddet Barbasco Plus. Kanskje har du egne Barbasco erfaringer du kan dele med oss? Vi søker også etter samarbeid med terapeuter og deg som jobber med, eller ønsker å jobbe med helse!


5. Kan jeg trygt bruke Barbasco Plus uten fare for alvorlige bivirkninger?

Barbasco Plus passer ikke for følgende personer: Ammende, gravide og personer med hormonrelatert kreft skal ikke benytte Barbasco Plus, eventuelt kun i samråd med sin lege.

Barbasco Plus er så langt et av de mest mediaomtalte naturproduktene i Norge, om ikke Skandinavia. En rekke behandlere, leger og terapeuter anbefaler daglig Barbasco Plus til sine pasienter. Etter mer enn 15 år på markedet, og med titusenvis av fornøyde brukere, er det enda ikke rapportert om noen former for alvorlige bivirkninger. Barbasco Plus anbefales derfor som et trygt og sikkert urtepreparat av terapeuter og helseklinikker innen alternativ medisin fra hele Skandinavia.

Se artikkel om dosering av Tavita Barbasco Plus for informasjon om riktig bruk og utnyttelse av Barbasco Plus.

Les og gjennom vår artikkel om langtidsbruk av Barbasco Plus for mer informasjon om bivirkninger og trygghet:
Barbasco Plus og langtidsbruk


6. Barbasco Plus sitat fra boken "Mat er Helse" utgitt i 2007 av dr. Bjørn Johan Øverbye

"Barbasco Plus
Består av urtene Barbasco, Grønn Te, Gurkemeie rot og druekjerne, tilsatt C-vitamin. Produktet gir en økning i DHEA hormonet som er forstadiet til østrogen, testosteron og aldosteron. Ved å tilføre DHEA får man indirekte en økning i progesteron.

Terapeutenes erfaringer: I arbeidet med boka var dette et av de mest lovpriste produktene for overgangsplager og PMS. Mange kvinner erfarte at et jevnelig bruk av Barbasco gav glattere hud, fastere bryster og mer sexlyst. Forbausende nok fremmet det også sexlysten hos menn!! Mange terapeuter bruker dette som tilskudd ved benskjørhet med stor effekt. Men alle hadde erfart at man måtte bruke midlet i minst 3 – 4 måneder før det kom noe effekt!!"

Helserelaterte bøker som "Mat er Helse" og "Helseguiden" kan bestilles hos CareDirect sin norske avdeling.

Tavita Barbasco Plus finner du kun i den internasjonale nettbutikken til CareDirect.


7. Barbasco Plus og kjemisk DHEA: Hva er tillatt å bestille til Norge?

Barbasco Plus har vært lovelig å ta inn til Norge siden 1997 og leveres ferdig fortollet i din postkasse i henhold til regler om import til eget forbruk fra Norsk Tollvesen. Barbasco Plus kan trygt og sikkert bestilles til Norge og hele EU området, og levers kun via denne nettbutikken.

Kjemisk DHEA er derimot noe mer komplisert å få inn til Norge, noe avis artiklene fra tirsdag 05.10.10 bekrefter: Bestemor (66) dømt for doping etter kjøp av DHEA fra Moss Avis, mens VG fulgte opp med overskriften: Bestemor dømt for å ha kjøpt dop på nettet.
DHEA kan kun bestilles til Norge på resept fra lege, og slev med lege med på laget er det en risiko for å få problemer.


8. Erfaringer med Barbasco Plus og DHEA

Brukererfaringer med Barbasco og mer om DHEA: Besøk DHEA.no på linkene under for mer informasjon om selve kosttilskuddet Barbasco Plus og brukererfaringer gjort med både Barbasco Plus og DHEA.

DHEA.no er en ikke-kommersiell informasjonsside med hovedfokus på DHEA hormonet. For mer informasjon om Barbasco Plus anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Mer informasjon om Barbasco Plus

Brukererfaringer med Tavita Barbasco Plus / DHEA

Bestilling av Barbasco Plus hos CareDirect

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2013 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd