Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 

Boivine Colostrum / råmelk
Born:Again Colostrum

Boivine Colostrum (kolostrum) tabletter, også kjent som råmelkstabletter fra ku, har vært på markedet i Norge i over 20 år. Born : Again Colostrum har hele 40 års forskning bak seg, men er allikevel et helt nytt naturprodukt på det Europeiske markedet. Colostrum er kjent for sine velgjørende egenskaper fra folkemedisinen og er et trygt naturlig tilskudd som passer for de fleste. Born : Again Colostrum skiller seg fra andre colostrum produkter ved at råmelken hentes fra første melking etter kalving, noe som gjør at også de med laktose intoleranse stort sett kan benytte Born : Again uten problemer.

Born : Again Colostrum er nå også tilgjengelig i pulverform tilsatt FOS i stede for dextrose. Vi har derfor supplert med enda mer informasjon om colostrum i en egen artikkel om pulver utgaven. Her kan du lese om colostrum pulver.

Colostrum sugetabletter kan bestilles her
Colostrum pulver med FOS kan bestilles her


Livskvalitet og vitalitet med Born : Again Colostrum

Born : Again Colostrum er det eneste produktet av  sitt slag i verden og inneholder garantert kun colostrum / råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. Dette sikrer optimalt innhold av beskyttende immun faktorer, regulerende immun faktorer, reparerende og fornyende immun faktorer, naturlig metabolske faktorer og mikro næringsstoffer. Dette er er også grunnen til at råmelk og Born : Again Colostrum nå anbefales av en rekke terapeuter og behandlere som støttebehandling ved et bredt spekter av plager og utfordringer som for eksempel ved ulike former for intoleranse, allergier, Candida, Leaky Gut Syndrome (lgs eller lekk tarm syndrom), ADHD, autisme, ME, autoimmune sykdommer og revmatiske plager, degenerative lidelser og aldring.


Born : Again Colostrum og positive råmelk artikler i ukebladene Allers og Hjemmet i 2010

I Allers 8/2010 stod naturlegen Mona frem med sine egne erfaringer med Born : Again Colostrum. Etter 30 år med revmatisme og leddbetennelser med vonde og opphovnede bein og håndledd, problemer med rygg og skuldrer, kroniske mage problemer og smerter var det Born : Again som ble redningen. Mona hadde tidligere opplevd ”ganske bra resultater” med revmatisme tilskuddet CarePharma Vioflex, men Vioflex var aldri nok til at hun ble helt smertefri. Etter hun begynte med Born : Again Colostrum ble symptomene først forverret med vonde ledd før leddsmertene helt forsvant etter fem uker. Siden den gang har Mona vært helt smertefri og Mona tåler nå mat hun tidligere ikke har kunnet spise.
Også i Hjemmet uke 18 omtales råmelk og Born : Again Colostrum med svært positive tilbakemeldinger fra ernæringsterapeuten Cathrine som led av irritabel tarm. Etter 15 år med mageproblemer har Cathrine nå fått et helt nytt og bedre live med Born : Again Colostrum!


Hva er colostrum / råmelk?

Colostrum / råmelk er den første sekresjonen fra alle pattedyrs melkekjertler etter fødsel og før produksjonen av vanlig melk overtar. Colostrum har en gylden ”farge” og er ikke hvit som melk. Colostrum er en kompleks sammensetning av beskyttende, ”informerende”, stimulerende og reparerende substanser som skal forberede og stimulere alle uferdige funksjoner hos den nyfødte og gjøre den klar til å overleve. De stimulerende stoffene i råmelk / colostrum igangsetter over 50 forskjellige livsprosesser hos den nyfødte.

Kilden til colostrum i råmelk tilskudd er fra ku. Den gode nyheten er at råmelk / colostrum ikke er artsspesifikk og at bovin colostrum, råmelk fra ku, er et meget kraftig og potent tilskudd som er nyttig for både mennesker og andre pattedyr (kjæledyr og husdyr). Colostrum er naturens egen måte å sikre de beste mulige vilkårene for nytt liv - ikke bare hos nyfødte, men også hos unge, voksne og gamle. Colostrum igangsetter og forsterker med andre ord mange livsviktige beskyttende, regulerende, reparerende og fornyende prosesser hos alle som trenger det, uansett alder. ”Ungdomshormonet” DHEA fikk mye oppmerksomhet når Barbasco Plus ble lansert og råmelk blir nå av enkelte omtalt som den nye ungdomskilden.

Kolostrum, colostrum og råmelk er ulike skrivemåter på det som normalt er Boivine Colostrum, kolostrum fra ku.


Hva er forskjellen på vanlig butikk melk og colostrum benyttet i Born : Again Colostrum?

Colostrum er ikke melk. En vanlig definisjon på colostrum er all melking innen 72 timer etter fødsel, men colostrum produseres (colostrogenesis) i løpet av 4 - 6 uker før kalving. Med en gang etter kalving, begynner produksjon av melk (laktogenesis). Dette er to helt forskjellige prosesser. Det betyr at det er kun colostrum av optimal kvalitet i første melking, og jo raskere etter kalving colostrumen melkes jo mer potent er råmelken. Analyser viser at bare colostrum fra den aller første melkingen innen 6 timer etter fødsel inneholder naturens perfekt balanserte immun- og vekststimulerende stoffer. Allerede ved 2. melking er 80 av colostrumen borte og det nærmer seg meget rasket vanlig melk. Dette er også grunnen til at Born : Again Colostrum kun benytter colostrum fra første melking innen 6 timer etter kalving. Det er også denne kvaliteten som gjør at Born : Again skiller seg ut med svært gode tilbakemeldinger fra fornøyde brukere.

Dr. Richard Cockrum, med over 40 års forskning på colostrum, er mannen bak produktet Bovine Colostrum som benyttes i Born : Again Colostrum. Dr. Richard Cockrum betegnes av mange som “colostrumens far” og du finner mer informasjon om markedets eneste colostrum kilde fra første melking innen 6 timer etter kalving her: http://www.colostrum.com

Det finnes ingen annen kommersiell kilde til colostrum med samme kvalitet, renhet og effekt som råmelken benyttet i Born : Again Colostrum.


Colostrum den nye ungdomskilden?

Colostrum er konstruert fra naturens side for å gi optimale vilkår for nyfødte og for å stimulere en rekke livsviktige prosesser hos den nyfødte. Forskning og tilbakemeldinger fra naturleger og fornøyde brukere indikerer at colostrum av god kvalitet kan bidra til helsefordeler som økt vitalitet og utholdenhet, mindre plager i muskler og ledd, færre infeksjoner og betennelser, igangsetting av reparerende prosesser, reduksjon av allergiske og ikke-allergiske intoleranser, bedre fordøyelse, bedre mentale funksjoner, økt muskelvekst, strammere hud, økt fettforbrenning og bedre regulering av vekt, økt følelse av velvære (”lykkehormonet” dopamin øker) og bedre regulering av kjønnshormonene.


Hva er unikt med kvaliteten på colostrumen i
Born : Again Colostrum?

Colostrumen i Born : Again er fra ”norske” områder i USA hvor klimaet og utfordringene er mye likt det vi har i Norge. Colostrum melkingen innen 6 timer etter kalving kan dessuten spores tilbake til hvilken besetning råmelken kommer fra. Kuene har født 2 eller flere ganger, det gir en ”rikere” colostrum. De er fôret med nøye utvalgt og næringsmessig balansert fôr uten tilsetningsstoffer og fôret er helt fritt for hormoner og pesticider.

Kalvene får selvfølgelig all den colostrumen de trenger, de nyfødte kalvene lider ingen nød. Normalt i naturen patter kalvene 1 - 1,5 liter råmelk før de legger seg til å sove i flere timer, og neste gang de drikker er det ikke lenger råmelk de patter, men ”overgangsmelk”.
Naturen produser heldigvis i overflod, og derfor kan kua melkes innen 4 - 6 timer etter kalvingen. Man får da melket ca 12 liter colostrum, og kalven får 1-1,5 liter slik den selv ville ha pattet. Colostrumen gis i flaske slik at man er sikker på at kalven får det den trenger. Overskuddet på ca 10 liter colostrum brukes til produksjon for veterinært og humant bruk. Den naturvennlige fremstillingsprosessen av råmelk gjør at du kan benytte Born : Again Colostrum med god samvittighet!


Born : Again Colostrum - Bruk og råmelk dosering

La sugetablettene løse seg opp i en ren munnhule i løpet av 5 - 8 minutter, og tygg eventuelt resten før det svelges. Kan gjerne tas som det første du gjør om morgenen noen minutter før frokost, og på ettermiddagen utenom mat.

Råmelk kan tas som tabletter, kapsler og pulver, men den meste effektive måten er råmelk sugetabletter eller pulver dersom det blandes godt med spytt. Grunnen til dette er at det er slik råmelk ”tas” fra naturens side. Den nyfødte suger i seg råmelken og den kommer dermed i kontakt med slimhinnene i munnhulen og svelget. Via over et 50-talls reseptorer og nerveender, starter råmelk stimuleringen og reguleringen allerede her etter meget kort tid. Råmelken blandes så med spytt og det skjer mange kjemiske reaksjoner som beskytter den slik at råmelken ikke nedbrytes i magesekken, men kommer ned i tarmen fult biotilgjengelig.

Slik benytter du Born : Again for hurtigst  ”effekt”:

  1. Begynne med å bruke 5 sugetabletter daglig i de 5 første dagene. Du kan ta 3 stk på en gang det første du gjør om morgenen, og så 2 tabletter
    Born : Again samtidig på ettermiddagen.
  2. Ta deretter 3 Born : Again sugetabletter daglig til boksen er tom (30 dager totalt). Du kan ta 2 stk. samtidig om morgenen og 1 stk på ettermiddagen.
  3. Fortsett deretter med 2 sugetabletter daglig for videre vedlikehold dersom det er tilstrekkelig for ønsket ”effekt”. Det er best å fordele dette med 1 stk om morgen og 1 stk. om ettermiddag. Da varer en boks med Born : Again Colostrum i 7 uker (50 dager).

Hva med laktose intoleranse og Born : Again?
Fordi colostrumen er fra 1. melking innen 6 timer, er innholdet av laktose meget lavt (under 25 mg), og det vil normalt ikke gi problemer. Ta kun en tablett av gangen.

Hva med melke intoleranse og Born : Again?
Når det gjelder intoleranser for melkeproteiner vil mange reagere forskjelling. Start med 1 sugetablett daglig og øk gradvis. La kroppen ”venne seg til” colostrumen. Mange gir tilbakemelding om at kroppen blitt mer tolerant for matvarer den ikke tidligere har tålt og at magen fungerer bedre innen 3 – 8 uker. Intoleranse er nettopp en av hovedgrunnene til at mange begynner å bruke
Born : Again Colostrum. Prøv deg fram. En sugetablett tilsvarere ca 1,2 ml melk i kaseininnhold (melkeprotein).

”Førstegangsforverring” med Born : Again?
Noen vil oppleve at de blir dårlige når de begynner med Born : Again Colostrum. Dette kan være av forskjellige årsaker for eksempel utrensing av avfalls- og giftstoffer og begynnende heling av plager. Førstegangsforverring er egentlig et godt tegn på at kroppen har startet helingsprosessen. Det er viktig å ikke avbryte, men fortsette med Born : Again så langt det er mulig til det blir bedre. Dette kan angripes på to måter:

1). Fortsett som beskrevet i bruksanvisningen ovenfor, og dette vil normalt bedre seg i løpet av 1 - 2 uker.
2). Eller du kan redusere antall råmelk sugetabletter og øke gradvis igjen etter 1 - 2 uker med redusert inntak.


Born : Again Colostrum - Innhold og pris

Born:Again Colostrum innholder:
200 mg colostrum / råmelk (fra første melking innen 6 timer etter kalving) og druesukker (dextrose).

Bestilling og Born:Again Colostrum Pulver med FOS:
Les mer om colostrum her og det nye pulverproduktet nå helt uten druesukker, som i stede er erstattet med FOS (FruktoOligoSakkarider). Born Again Colostrum i pulverform gir deg i tillegg 3 ganger så mye colostrum for pengene. Produktet er perfekt for alle som har behov for mer colostrum, idrettsutøvere, personer med Candida og alle som ønsker optimal effekt fra Born Again Colostrum!
Les mer om Born:Again Colostrum Pulver med FOS

Bestilling av Born:Again Colostrum sugetabletter:

Bestill Born:Again Colostrum her og prøv til halv pris


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2014 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd