Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Hoodia Gordonii - Effektiv slanking uten sult med appetitthemmende hoodia!

Hoodia Gordonii er en sukkulent "medisinplante" fra Sør-Afrika som i nyere tid har blitt kjent for sine unike sult- og appetitthemmende egenskaper. Vurderer du slanking ved bruk av diett eller kalorirestriksjon for å gå ned i vekt, kunne Hoodia Gordonii vist seg å være gode nyheter for deg og dine målsetninger om vektreduksjon:
CNN hoodia reportasje fra juni 2006
Dessverre gjør nye EU regler at Hoodia ikke vil være tilgjengelig for bestilling til EU land eller til Norge.


Hoodia Gordonii temaoversikt - side 1 av 2:
1. Hoodia Gordonii er et godt naturlig slankemiddel
2. Hoodia Gordonii kan nå bestilles lovlig til Norge
3. Hvem passer Hoodia Gordonii for?
4. Hvordan virker Hoodia Gordonii og p57?
5. Hoodia Gordonii bestilling og samarbeid

Side 2: Hoodia bivirkninger og effektive slanketips


Hoodia Gordonii er et godt naturlig slankemiddel

Hoodia Gordonii er et effektivt slankemiddel de fleste kan benytte seg av for å bli slankere. Dette gjelder kanskje spesielt i kombinasjon med ulike dietter, kosttilskudd og aktiviteter som øker fettforbrenningen. Hoodia passer og godt med slankemiddel som virker utrensende på kroppen. 30 days er for eksempel et nytt slankemiddel hoodia kan kombineres med for bedre resultater. Den sikreste og beste måten å slanke seg på har alltid vært å redusere kaloriinntaket, og det er nettopp dette hoodia hjelper deg med. En fornøyd bruker uttalte etter 18 kilo vekttap at for henne var hoodia det samme som "selvdisiplin på boks"!


Hoodia Gordonii kan nå bestilles lovlig til Norge

Det naturlige Hoodia Gordonii kosttilskuddet vi har valgt å se på i denne artikkelen er ikke lengre tilgjengelig for bestilling. Naturproduktet var er et 100% rent planteekstrakt og sies å være helt fritt for bivirkninger. Sikker bruk skulle være enda en fordel med den appetittreduserende hoodia planten! Hoodia er en utrydningstruet plante og kun hoodia fra palntasjer med tillatt innhøstning var benyttet i Hoodia Gordonii 700mg!

Bestiller du hoodia fra andre websider er det viktig å legge merke til om produktet du bestiller faktisk inneholder ekte Hoodia Gordonii. I Norge er det nå/eller snart ulovlig å bestille hoodia til eget forbruk, selv fra et EU land, sjekk med Tollvesenet. Hoodia bestillinger fra land utenfor EU er heller ikke lovlig og forsendelsen din kan bli stoppet av Norsk Tollvesen. Forsøk på ulovlig import kan bli anmeldt.


Hvem passer Hoodia Gordonii for?

Slankeprodukter med Hoodia Gordonii passer for de fleste over 18 år som ønsker å redusere sitt inntak av kalorier i forbindelse med slanking. Hoodia Gordonii undertrykker appetitten og øker metthetsfølelsen slik at du føler deg forsynt, og lysten på mat og eventuelt drikke reduseres.

Dessverre virker ikke hoodia på alle, enkelte ser ut til å ha liten eller ingen appetitthemmende effekt av den ellers så slankende hoodia planten. Noen terapeuter utfører enkle målemetoder som kan indikere om kroppen din har behov for et spesifikt produkt, men dette gir ingen effekt garanti.

Dersom du ikke opplever redusert appetitt innen 3 til 4 uker med anbefalt hoodia dosering, betyr dette at hoodia kanskje ikke fungerer for deg. Nedenfor kan du lese om hvordan hoodia stimulerer metthetsfølelsen i kroppen.

Hoodia hjelper deg ikke med fettforbrenningen. Hoodia Gordonii kan kun hjelpe deg med å redusere sult følelsen, og dermed kaloriinntaket. Slankemiddelet Hoodia Gordonii kan benyttes sammen med en slankekur for å bekjemper sult, småspising, og overspising. Hoodia vil kanskje ikke hjelpe deg dersom du har problemer med overspising til tross for at du ikke er sulten.

Selv om hoodia sies å ikke hjelpe på annet en sultfølelsen, hevder enkelte hoodiabrukere at Hoodia Gordonii produkter har hjulpet dem med ”suget” etter søtsaker. Det mest aksepterte er alikevel at hoodia kun hjelper deg med metthetsfølelsen og eventuelt med energinivået.

NB! Gravide, ammende og barn skal ikke benytte hoodia. Diabetikere bør være forsiktige med Hoodia Gordonii, eventuelt kan du konsultere med terapeut eller lege.


Hvordan virker Hoodia Gordonii og p57 fra hoodia?

P57 molekylet forekommer naturlig i hoodia, og det er nettopp p57 forskere mener står bak den sulthemmende effekten Hoodia Gordonii har på kroppen. En rekke dyreforsøk og enkelte humanstudier indikerer at det aktive p57 molekylet i hoodia reduserer appetitten 10.000 ganger mer effektivt enn sukker/glukose. Noe som skulle gjøre hoodia og p57 til et naturlig valg ved slanking.

Hypotalamus sin funksjon i hjernen er blant annet å styre kroppens indre miljø. Aggresjon, appetitt, temperatur, seksualitet og søvn er noe av det hypotalamus er med å regulere. I hypotalamus har du et ”sult senter” og et ”metthetssenter” som begge påvirkes av gordonii planten.

P57 fra hoodia virker ved å øke ATP nivået i hypotalamus på samme måte som glukose. Det er økningen av ATP i hypotalamus som skaper metthetsfølelsen i kroppen. Slik kan kroppen din "lures" til å redusere kaloriinntaket med opptil 1000 kalorier per dag med hoodia.

ATP er kort for adenosin trifosfat og kommer foran både sukker og fett som kroppens og cellenes foretrukne energikilde. Nyere forskning viser at vi spiser alt for fort. Dette fører til at at blodsukkeret først rekker å stimulere til økt ATP produksjon i hypotalamus etter at vi har inntatt for mange kalorier. Dermed er overspising et langt vanligere fenomen enn antatt. Du kan bekjempe fedme og overvekt ved å ta deg god tid til å nyte maten du spiser. Bedre fordøyelse og et redusert stressnivå kan bli en ekstra bonus når du spiser sakte og tygger maten godt. Dersom du tar deg tid kan hoodia og redusert appetitt trolig hjelpe deg med å spise både mindre og roligere.

Den slankende forskjellen på glukose og p57, er at p57 er helt fri for kalorier og har en effekt på hypotalamus som er ca 10.000 ganger effekten av glukose! Dette gjør at du føler deg mett og at ditt behov for å spise reduseres når du får i deg naturlig p57 gjennom ekte Hoodia Gordonii.


Hoodia Gordonii bestilling og samarbeid

Produktet inneholder sertifisert ekte Hoodia Gordonii som er innhøstet i henhold til konsisjon. Dessverre medfører nye EU regler at Hoodia Gordonii ikke lenger er handelsvare i EU, dette vil også gjelde for Norge:
Novel Food Regulation, søk etter Hoodia Gordonii

Kontakt oss dersom du har spørsmål til slanking eller ønsker å vite mer om muligheter for samarbeid om andre virksomme naturprodukter.

Har du erfaringer med hoodia sine appetitthemmende egenskaper? Vi ønsker fortsatt kontakt med alle som ønsker å dele sine Hoodia Gordonii brukererfaringer!


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2010 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd