Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Re-Vita Liqua Health med flytende spirulina fra Tavita

Re-Vita Liqua Health® fra Tavita er et flytende spirulina basert, 100% naturlig konsentrat som tilfører kroppen over 50 viktige næringsstoffer, inkludert 22 aminosyrer, aktive enzymer, vitaminer, mineraler, sporstoffer, bioflavonoider, klorofyll og essensielle fettsyrer. Næringstilskuddet Liqua Health® er laget for å gi en perfekt balanse av viktige næringsstoffer som kroppen trenger for optimal helse. Noe av det beste er at næringstilskuddet smaker svært godt, slik at også barn SVÆRT gjerne vil ha Liqua Health.

NB! Liqua health er dessverre ikke tilgjengelig for bestilling for øyeblikket!

Liqua Health er kun basert på naturlige næringsemner, økologiske der det er mulig, og dessuten helt fri for: Kunstige fargestoffer, kunstig smakstilsetning, kunstige konserveringsmidler, kunstige søtningsstoffer, gluten, laktose og genmanipulerte stoffer (GMO Free).

Over 50 patenter ligger bak utviklingen av Liqua Health, som med sin unike ernæringsstruktur og sammensetning gir kroppen din hurtigere og bedre næringsopptak enn andre kosttilskudd. Terapeuter anbefaler Liqua Health som komplementærprodukt for å forsterke effekten av andre kosttilskudd, tilføre energi og for å styrke kroppens funksjoner. Den komplette næringsprofilen og måten spirulina tilskuddet assimileres av kroppen på, gjør at Liqua Health kan hjelpe deg i kampen mot et vidt spekter av helseplager. Personer med dårlig næringsopptak vil ha spesielt god nytte av Liqua Health som er verdens første næringstilskudd basert på flytende spirulina.

Gå videre til spørsmål og svar om Liqua Health

Gå videre til Liqua Health næringsinnhold

Gå til informasjon og linker om spirulina


Liqua Health® inneholder:
Fruktose***, Deionisert vann, Spirulina*, Xanthan, Guar og Arabisk gummi, Naturlig smak og farge, Vitamin A* (betakaroten), Vitamin C*, Kalsium**, Jern** (Karbonyl), Vitamin E (Alfa Tokoferol Asetat), Vitamin D 3*, Tiamin B 1*, Riboflavin B 2*, Niacin B 3*, Pantonensyre*, Vitamin B 6*, Vitamin B 12*, Folat*, Biotin*, Sink**, Kopper**, Molybden**, Krom**, Magnesium**, Vitamin K*, Iodin*, Mangan**, Selen**, Boron*, Vanadium*, Kolin*, Inositol*.

* Av alle typer næringstilskudd er spirulina algen en av verdens beste naturlige kilder for vitamin B 12. Spirulina algen inneholder 18 aminosyrer, protein, klorofyll, betakaroten og andre naturlige plantestoffer.
** mineral aminosyre chelat
*** Fruktsukkerinnholdet i en porsjon Liqua Health® tilsvarer fruktsukkeret i et vanlig eple.

1 porsjon Liqua Health® inneholder 49 kalorier (energi), 0 fettkalorier, 2% protein (1 g), 4% karbohydrater (13 g).


Flere av Tavita sine naturprodukter produseres av den humanitær orienterte helsekostprodusenten
Re-Vita Mfg. Co. i USA:
Re-Vita Mfg. Co. er et velrenommert Floridabasert selskap grunnlagt av Bob og Pat Weatherly. Før selskapet ble grunnlagt i 1986, var Bob Weatherly leder for ett internasjonalt team av ernæringseksperter som i seks år jobbet med å finne løsningen på verdens ernæringskrise. Spirulina algen var en av de beste ernæringskandidatene teamet kom over for å bekjempe enræringskrisen.

Ekspertisen Bob tok med seg om spirulina fra teamet han ledet for å finne en løsning på verdens ernæringskrise førte til utviklingen av verdens første flytende spirulina baserte mat- og næringskonsentrat, Liqua Health.

Re-Vita stiller absolutte krav til sine råvarer og er anerkjent for brukervennlige og nyskapende ernæringsprodukter. De bruker ingen form for kjemiske tilsetningsstoffer i sin produksjon. Re-Vita har investert millioner av dollar i et høyteknologisk laboratorium der de utvikler sine naturprodukter ved hjelp av egne forskere. Resultatet er naturlige næringstilskudd med optimal kvalitet og brukervennlighet.

Re-Vita har siden 1986 donert langt over 10 millioner dollar i ernæringsprodukter til humanitære formål, hovedsakelig til barn. Produktene blir blant annet brukt til bekjempelse av sult over hele verden, spesielt da Liqua Health og Liqua Spirulina som er et flytende spirulina tilskudd. Over 43 millioner Liqua Health porsjoner er så langt donert til trengende barn over hele verden. Re-Vita har også donert produkter i samarbeidet med FN.

Når du kjøper Liqua Health støtter du ikke bare opp om din egen helse, du hjelper også Re-Vita med deres viktige arbeid i bekjempelse av sult og underernæring hos barn over hele verden.


Spørsmål og svar om Liqua Health:

Hvorfor er Liqua Health molekylær næring med spirulina bedre enn de vitaminer og mineraler du får kjøpt i butikken?
De eksklusive ingrediensene i Liqua Health molekylær næring er det som gjør næringstilskuddet forskjellig og bedre enn andre kosttilskudd. Næringstilskuddet er laget for å gi kroppen næring på subbcellulært nivå for å få maksimalt nytte av næringsstoffene. Denne overlegne ernæringsstrategien utgjør en betydelig forskjell mellom Liqua Health og kosttilskudd du får kjøpt i butikken.

Får jeg kjøpt Liqua Health molekylær næring med flytende spirulina i butikk?
Produktet er for tiden dessverre ikke tilgjengelig.

Vil næringstilskuddet Liqua Health med spirulina forsinke aldringsprosessen?
Det er et stort behov for produkter som forsinker aldringsprosessen. Forskningsresultater fra det siste tiåret har vist oss mer og mer hvilke mekanismer som trenger stimulering for å opprettholde vitalitet og god helse. Det er ingen tvil om at et effektivt næringstilskudd er nødvendig. Liqua Health molekylær er i så måte et usedvanlig godt valg! Prøv det unike næringstilskuddet, og MERK FORSKJELLEN. For person over 35 – 40 år er Liqua Health et meget virksomt komplementærprodukt for deg som bruker Barbasco Plus. Dette er en kombinasjon mange brukere har veldig god erfaring med. Barbasco Plus i kombinasjon med Liqua Health eller Liqua Spirulina Booster anbefales av flere terapeuter og kan gi kroppen din en rekke positive ringvirkninger.

Er det noen forskjell på jern i en spiker og jern i brokkoli?
Jernet i en spiker tilsvarer den type jern du får i mye av det som går under benevnelsen "vanlige kosttilskudd" som "skal forbedre din helse". Dessverre finnes det ingen måte du kan få den samme næringsverdien fra jernet i en spiker, som fra jernet i brokkoli eller Liqua Health. Næringstilskuddet Liqua Health består kun av helsebringende konsentrater fra naturlige råvarer. Dette er en av grunnene til at Liqua Health med spirulina regnes for å være en av de beste kildene til en rekke viktige næringsstoffer kroppen din trenger for optimal helse.

Hvem produserer næringstilskuddet Liqua Health med flytende spirulina for Tavita?
Det spirulinabaserte næringsproduktet Liqua Health produseres av Re-Vita i USA.

Hvorfor tas næringen i Liqua Health hurtigere opp enn med ”vanlige kosttilskudd”?
For det første er de fleste mineralene i Liqua Health bundet i aminosyrechelat. En av fordelene med dette er hurtigere og bedre opptak av næringsstoffene. Og fordi vi her snakker om helt naturlige aminosyrechelater vil kroppen din kjenne igjen næringsstoffene og være i stand til å eventuelt skille ut for eksempel mineralet jern, dersom kroppen din allerede har nok av det. Med vanlige kosttilskudd er opptaket langt lavere, men du kan allikevel ta opp mer jern enn kroppen din har behov for. Dette kan skje fordi kroppen din ikke er i stand til å ”identifisere” mineralet og at du allerede har nok av det. Denne problemstillingen slipper du helt med spirulina baserte Liqua Health. Det naturlige næringstilskuddet er derfor et meget trygt og godt alternativ for både barn og voksne.
Når du spiser mat spaltes næringsstoffene av enzymer i fordøyelsen for deretter å settes sammen igjen slik at kroppen kan ta i bruk næringen. Denne patentbeskyttede prosessen er allerede utført i Liqua Health slik at kroppen får et hurtigere, bedre og sikrere næringsopptak.

Kan Liqua Health med spirulina hjelpe med fordøyelsen av maten jeg spiser?
Ja, Liqua Health kan forbedre fordøyelsen. Liqua Health med spirulina inneholder aktive enzymer som er de viktigste ingrediensene for å hjelpe fordøyelsessystemet med naturlig nedbryting av maten i magen. Dersom du tar syrenøytraliserende produkter kan du normalt og slutt med dette etter at du har begynt å ta Liqua Health regelmessig.

Hvordan kan man sammenlikne spirulina baserte Liqua Health med det å presse saft/juice av friske frukter og grønnsaker?
Det å lage saft/juice fra frukt og grønnsaker oppfattes av mange som tidkrevende, ofte dyrt og en kilde til mye søl og oppvask. Frisk gulrotsaft har for eksempel mengder med betakaroten, men få andre næringsstoffer. Liqua Health har også mengder av betakaroten, samt en lang rekke andre viktige næringsstoffer. Du må lage svært mye saft/juice fra en rekke ulike frukter og grønnsaker for å komme i nærheten av Liqua Health’s næringsverdi. I tillegg kan frukt juice inneholde mye karbohydrater og syre.

Når man tar kosttilskudd blir urinen ofte veldig gul. Hvorfor skjer dette?
Dette er fordi "vanlige" kosttilskudd ofte blir oppfattet av kroppen som "fremmedlegemer". De blir derfor trukket ut via leveren, og forlater kroppen gjennom urinen. For hver krone man bruker på "vanlige" kosttilskudd, forsvinner ofte mye i toalettet. Slik er det ikke med det spirulina baserte næringstilskuddet Liqua Health, fordi Liqua Health er klassifisert som fullverdig mat ("whole food" av FDA i USA). Legg merke til at enkelte urter og næringsemner kan farge urinen din uten at dette nødvendigvis betyr at kroppen din ikke har nytte av kosttilskuddet du tar.

Får jeg ikke i meg de næringsstoffene jeg trenger gjennom mitt "norske kosthold"?
I dag inneholder dessverre ikke maten samme mengder næringsstoffer som før i tiden. Til eksempel kan det nevnes at vitamin A innholdet av ½ cup, (ca. 100 g) spinat i 1948 ble oppgitt til å være 24.000 enheter. I 1990 ble den samme mengden spinat oppgitt å inneholde 6.000 enheter vitamin A (Mt. Sinai School of Medicine). En nedgang av innhold av vitamin A på 75% på 42 år. Den samme tendensen er det med det meste av den maten vi spiser, og det har ikke blitt bedre med årene. Synd, men sant!
I tillegg innholder det meste av ferdigmaten vi konsumerer lite næringsstoffer og en rekke ”fremmedstoffer” og smaksforsterkere kroppen vår er svært lite glad i. Nok en grunn til at Liqua Health med spirulina kan være et smart valg. Husk at god livskvalitet kommer fra smarte valg!

Hvordan kan Liqua Health med spirulina gi kroppen din næring på et subbcellulært nivå?
Cellene bygges opp fra naturlige næringskilder. Sunn mat inneholder blant annet bioflavonider og enzymer. Liqua Health er beriket med spirulina algen og inneholder alle disse naturlige næringskildene og mye mer. Dette sikerer at alle cellene i kroppen din får god tilgang på effektive næringsstoffer. Den lettopptakelige næringen i Liqua Health sørger for et hurtigere næringsopptak og dermed raskere transport av næringsstoffer til kroppens celler.

Vil jeg få mer energi når jeg bruker næringstilskuddet Liqua Health med spirulina?
I de fleste tilfellene vil en gjennomsnittsperson merke en energiøkning i løpet av 30 minutter. Dog vil virkningen variere fra person til person, blant annet grunnet kosthold, stoffskiftet og vekt. Vær så snill å gi deg selv nok tid til å oppdage fordelene med Liqua Health. Dette kan ta alt fra 20 minutter til 3 uker. Best effekt har du dersom du bruker den anbefalte dosen på 2 porsjoner Liqua Health per dag. Liqua Spirulina Booster kan gi hurtigere energi enn Liqua Health fordi det er et rent spirulinatilskudd. Liqua Spirulina Booster anbefales spesielt til idrettsutøvere før og under trening, mens Liqua Health sikrer generell helse og energi.

Kan barn bruke næringstilskuddet Liqua Health?
Barn kan med med stor fordel bruke Liqua Health. En alt for stor prosent av norske barn lider av feilernæring. Ofte uten at man vet det. Det er foretatt flere seriøse undersøkelser i forbindelse med for eksempel ernæring og evnen til å motta læring på alle plan. Resultatene er entydige, barn, (voksne også, for den saks skyld), som får riktig næring lærer lettere og husker bedre. I tillegg får man også alle de andre positive virkningene, for så vel barn som voksne. Barn kan ha stor fordel av en porsjon Liqua Health per dag i lag med et godt omega 3 tilskudd. Denne perfekte kombinasjonen kan bidra til økt konsentrasjon, bedre læreevne, stimulere til økt intelligens og ikke minst gi roligere og mer lovlydige barn.

Hva koster Liqua Health med spirulina og hvor kan jeg bestille næringstilskuddet?
Liqua Health er for tiden ikke tilgjengelig for bestilling.

Hvordan bruker jeg Liqua Health med spirulina?
Liqua Health kan blandes med alle kalde mat- og drikkevarer. Man skal unngå å varme Liqua Health til over 48 grader C, fordi dette vil ødelegge de aktive enzymene. Det aller beste er å ta to porsjoner daglig, en om morgenen og en om ettermiddagen. For barn holder det med en porsjon Liqua Health med spirulina per dag.

De fleste tar vare på tennene sine ved å pusse dem to ganger daglig. Burde vi ikke også ta vare på resten av kroppen vår ved å ta LIQUA HEALTH to ganger daglig?


Liqua Health næringsinnhold per porsjon og prosent av anbefalt daglig næringsinntak:

Vitamin A   (Asetat 500M IU/G) 1.250 IU - 27,0%
Vitamin A   (Betakaroten fra alger) 1.000 IU - 22,2%
Vitamin C   30 mg – 50%
Vitamin E   15 IU – 50%
Vitamin B 1   0.750 mg – 50%
Vitamin B 2   0.850 mg – 50%
Niacinamid   10 mg – 50%
D-Kalsium Pantotenat   5 mg – 50%
Folinsyre   200 mcg – 50%
Vitamin B12   3 mcg – 50%
Biotin   150 mcg – 50%
Potassium Iodid   75 mcg – 15%
Molybden (aminosyre chelat)   37.5 mcg – 30%
Inositol   25 mg – 50%
Kolin Dihydrogen Sitrat   25 mg – 50%
Selen (aminosyre chelat)   35 mcg – 50%
Boron Sitrat   50 mcg – 50%
Krom Polynikotinat   60 mcg – 50%
Vitamin D 3   100 IU – 50%
Vitamin K   40 mcg – 50%
Vanadyl Sulfat   50 mcg – 50%
Kalsium (smakfri aminosyre chelat)   80 mg – 8%
Magnesium (smakfri aminosyre chelat)   16 mg – 4%
Jern (smakfri aminosyre chelat)   9 mg – 50%
Kopper (aminosyre chelat)   1 mg – 50%
Mangan (aminosyre chelat)   1 mg – 50%
Sink (aminosyre chelat)   7,5 mg – 50%

I tillegg inneholder Liqua Health® spirulina, 22 aminosyrer, inkludert alle de essensielle*, levende enzymer, klorofyll og sporstoffer. Totalt over 50 livsviktige næringsstoffer!

(p.g.a. variable vekstforhold for spirulina, er det ikke mulig å oppgi nøyaktige kvantiteter for hver aminosyre).

* en essensiell aminosyre kan ikke produseres av kroppen.

Anbefalt dosering: 1 – 2 porsjoner per dag, blandet med melk /juice eller annen drikke (ikke over 48 grader). Hell drikken i glasset, og rør ut Liqua Health®.

Det finnes tusenvis av vitenskapelige rapporter som forteller om den positive virkning de naturlige næringsstoffene i Liqua Health og spirulina algen har for din kropp og helse.

Prøv LIQUA HEALTH® med spirulina i en måned eller to, og finn ut at dette unike og naturlige næringstilskuddet også har en positiv virkning for DEG!

Tilbakemeldingene fra Liqua Health brukere i Skandinavia og resten av verden er ganske enkelt fantastiske.

Ved å gi kroppen din dette naturlige og utrolig næringsrike produktet, som kroppen raskt tar opp og nyttiggjør seg av, vil du kunne holde deg og føle deg sunn og frisk. Du er sikret å få i deg alle de viktigste næringsstoffene kroppen din har behov for selv om dine daglige matvaner ikke gir deg dette. Vi tør påstå at det i dag omtrent ikke finnes noen, som via sin daglige kost får i seg tilstrekkelige mengder viktige næringsstoffer. Næringstilskuddet Liqua Health med flytende spirulina er derfor er smart valg for alle som er opptatt av god helse og vitalitet.

VI KAN ALLE LEVE LENGRE OG BEHOLDE VÅR HELSE. SVARET LIGGER I HVORDAN DU TAR VARE PÅ KROPPEN DIN!

 

Kort om spirulina algen og link til mer informasjon:

Spirulina er en blågrønn mikroalge som lever i ferskvann. Spirulina algen er det vi kaller "Super Mat" og er den mest næringsrike planten vi kjenner til. Spirulina er blant annet en av de rikeste kildene til viktige næringsstoffer som: Fullverdige proteiner (ca 55 - 75 %), alle essensielle aminosyrer og spesielt leucine, valine og isoleucine, klorofyll, kalsium, b vitaminer og spesielt b12, vitamin A, essensielle fettsyrer som GLA og ulike plante pigmenter.

Spirulina kan med sine over 60 ulike næringsstoffer i følge både ernæringseksperter og forskere være gunstig ved: Anemi, overvekt, depresjoner, underernæring, nedsatt immunforsvar, ulike former for kreft, treningstretthet og problemer med restitusjon, lite energi, langvarig bruk av medikamenter, rusmisbruk, kroniske- og autoimmune sykdommer, hudlidelser, infeksjoner og forgiftning av tungmetaller for å nevne noe.

Spirulina har med andre ord et fantastisk potensial både som et generelt og spesifikt ernæringstilskudd! Ren og naturlig spirulina finner du i Tavita produktene Liqua Health, Liqua Spirulina Booster, MultiMax og Tavita Spira - tablets. MultiMax kan bestilles til Norge og alle EU land fra caredirect sin internasjonale webshop.


Mer informasjon om spirulina som "Super Mat": VIDEO: Re-Vita Liqua Health og spirulina
http://www.spirulina-benefits-health.com

www.familyhealthnews.com/articles-spirulina.html

Video: Take Potent Supplements No 6 Spirulina

Wikipedia spirulina dietary supplement
Resource Center for Spirulina


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2012 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd