Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Artikler om alternativ medisin, naturprodukter og helse!

HealthierEurope.info presenterer på denne siden relevante artikler om alternativ medisin og helse. Vi hører gjerne fra deg dersom du har tips til gode artikler, eller dersom du har egne helse artikler du ønsker at vi skal presentere på våre sider. Alle henvendelser blir vurdert og besvart, vi ser frem til å høre fra deg og håper vi kan få til et godt samarbeid!

Besøk oss igjen for nye artikler om helse med fokus på emner du kanskje ikke finner andre steder. Informasjon om effektive kosttilskudd innen alternativ medisin oppdateres nå normalt på månedlig basis!


Helse artikler fra HealthierEurope.info:

Gurkemeie med Curcumin: Mye mer enn bare et Krydder!
Gurkemeie og det unike virkestoffet curcumin har lenge vært benyttet ved naturlig behandling av revmatisme og smerter og betennelser i ledd og muskler. I nyere tid har det og vist seg at curcumin kan beskytte mot både kreft og fedme, samt en rekke andre alvorlig plager. I artikkelen får du en god oversikt over de unike helsefordelene, hvem som kan bruke curcumin og ikke minst hvorfor curcumin har en så unik effekt i kroppen.

Revmatisme: Har du smerter og betennelser i ledd og muskler?
Artikkel om naturlig behandling av revmatisme, autoimmune symptomer, smerter og betennelser i ledd og muskler. I artikkelen om revmatisme kan du blant annet lese om hvilke naturprodukter som anbefales av fagfolk ved slitasjegikt, autoimmune sykdommer, betennelser i muskler og ledd og ikke minst hvorfor de virksomme naturproduktene anbefales.

Riktig bruk og dosering av Tavita Barbasco Plus
I denne artikkelen finner du informasjon om riktig bruk og dosering av Barbasco Plus. Les om hvordan du oppnår "best effekt" med Barbasco.

Barbasco Plus og langtidsbruk
Lær mer om Barbasco Plus og det som så langt er kjent om langtidsbruk av dette naturproduktet. Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment som erstatning for medisinsk oppfølging fra lege og er kun basert på erfaringer og tilbakemeldinger på Barbasco Plus siden produktet kom på markedet i 1997. Oppsøk alltid lege dersom du er syk / opplever ubehag.

Hvor viktig er vitamin D3 for immunforsvar og helse?
Artikkelen om vitamin D gir deg svar på spørsmål rundt bruk, dosering, overdosering og vitamin D toksisitet. Har du behov for å ta vitamin D3 tilskudd og hva gjør egentlig vitamin D for kroppen din?

Hoodia Gordonii - Kaktusen som slanker
Dette er et naturprodukt bestående av en sukkulent medisinplante som har blitt benyttet av Sanfolket mot ulike plager, men kanskje spesielt mot sult og utmattelse under jakt. Dessverre har Hoodia produktet blitt faset ut og er ikke lengre tilgjengelig for bestilling på grunn av nye regler fra EU. Ønsker du å vite mer om Hoodia Gordonii og slanking kan du lese de 2 artiklene vi har lagt ut om den slankende medisinplanten her:
1. Hoodia Gordonii og apetitthemmende slanking
2. Hvordan virker den appetittreduserende hoodia planten?


Helse artikler fra Naturterapeut Britt-Marit Aasheim:

Vitamin B17 mot kreft
Artikkelen om Vitamin B17 handler om hvordan B17, som tilsynelatende kan bekjempe kreft nesten uten bivirkninger, gjøres utilgjengelig til fordel for tradisjonell, kostbar og ofte smertefull kreftbehandling.
Nedenfor denne artikkelen kan du også lese mer om Naturterapeut
Britt-Marit Aasheim sin praksis.

"Piller og Profitt" av John Virapen
Les hvordan Virapen med over 30 år i legemiddelbransjen, blant annet hos svenske Eli Lilly, avslører hvordan legemiddelselskapene arbeider mot kynisk fortjeneste fremfor de sykes helse i boken "Piller og Profitt".

Helsefrihet? en artikkel om Codex Alimentarius
Vet du at norske myndigheter gjennom Codex Alimentarius arbeider for global kontroll over, og minimal tilgang på effektive naturmidler og kosttilskudd? Har du bedt dem om å motarbeide din helsefrihet?
Se linken lengre nede på siden etter artikkelen til filmen alle bør se:
"We Become Silent - The Last Days Of Health Freedom"

 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2018 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd