Header image  
Bedre Fysisk og Mental Helse!
 
 
 
 
 

 
 
Born:Again More Man og
L-Argiplex Mann tar over for Ceribex og potenspiller

Ceribex er et naturlig potensmiddel for menn basert på ingredienser som finnes på det norske markedet.
- Dessverre er Ceribex og Libex trukket fra markedet.


Born:Again More Man og L-Argiplex Mann er alternative produkter til Ceribex og potenspiller for menn som ønsker å stimulere libido og virilitet:

På denne siden presenterer vi to helt nye og spennende kosttilskudd på det norske markedet som kan fungere svært godt sammen for menn, finnes også i kvinnelig varianter; Born:Again More Man og L-Argiplex Mann.

Born:Again More Woman utviklet for å motvirke østrogendominans også hos kvinner. L-Argiplex Kvinne stimulerer sexlyst og nytelse gjennom L-Arginine og økt produksjon av Nitrogenoksid tilpasset kvinners behov.

ProArgi-9 Plus er også et L-Arginine tilskudd på det norske markedet til salgs gjennom Synergy konsulenter. ProArgi-9 Plus har en annen sammensetning enn L-Argiplex og ProArgi finnes ikke i egne varianter tilpasset kvinners og menns spesifikke behov. L-Argiplex er også vesentlig rimeligere enn ProArgi-9 i bruk med sine
kr 229,-
for 20 dagers forbruk. Riktig nok inneholder ProArgi-9 mer av den viktige aminosyren L-Arginine, men Synergy tilskuddet er ikke laget spesielt for å stimulere et velfungerende seksualliv. Begge kosttilskudd stimulerer produksjonen av nitrogenoksid og kommer med ulike fordeler og ulemper. Ta eventuelt kontakt per epost dersom du ønsker mer informasjon om ProArgi-9 Plus.


L-Argiplex Mann med L-Arginine for mer virilitet

L-Argiplex inneholder en synergistisk sammensetning av aminosyren L-Arginine sammen med viktige mineraler og vitaminer for menns seksualliv. L-Argiplex stimulerer prinsipielt blodsirkulasjonen og gir vedvarende energi og overskudd, men har også effekt på muskel utholdenhet, reduserer frie radikaler (antioksidant) og virker på immunforsvaret. Til sammenligning med potenspiller som ofte er assosiert med risiko for hjerte er det godt å vite at L-Arginin har en beskyttende effekt mot hjertesykdommer takket være aminosyren L-Arginine som stimulerer NO produksjonen. Nitrogenosid (NO) er godt kjent for sin effekt på menn gjennom å stimulere blodsirkulasjonen (i kjønnsorganet) når kroppen tilføres L-Arginin i lettopptakelig form. Dette sammen med effekt normalt innen 48 timer har gjort L-Argiplex Mann til Sveriges mest solgte kosttilskudd sammen med L-Argiplex Kvinne. For menn gleder det oss å kunne informere om et tilskudd som ivaretar mannens virilitet, spesielt sammen med Born:Again More Man, og ikke minst at kombinasjonen er rimeligere enn Ceribex var ved hyppig bruk:
Bestill L-Argiplex med L-Arginin og gratis frakt


Born:Again More Man for å bevare manndommen

Dette er et helt nyutviklet produkt for menn som er satt sammen spesielt for å motvike plante- og miljø-østrogener vi menn i økende grad stadig utsettes for. More Man tar med andre ord vare på mannens hormonbalanse, en kritisk del av vår reproduksjonsevne og virilitet. Gjennom mat og drikke (ofte via plastemballasje), kosmetikk, vaskemidler, rester etter p-piller og hormonprodukter i drikkevann, plantevernmidler, hormoner og hormonhermere fra landbruket, etc, skyves menn over i en østrogendominans. Sammen med generell aldring gir dette svært uønskede effekter. I naturen ser vi nå ofte en feminisering og for menn betyr dette alt fra mannepupper til nedsatt fruktbarhet. More Mann inneholder Mucuna pruriens, Muira puama og andre synergistiske virkestoffer for å ballansere kroppens hormonbalanse, noe som igjen ofte er med å stimulere sexlysten. Dette er også grunnen til at L-Argiplex Mann fungerer så godt sammen med More Man, begge stimulerer lysten og evnen gjennom helt ulike, men avgjørende mekanismer. Vi tror at god- og vedvarende effekt bør kunne oppleves av mange menn innen første måned ved anbefalt dosering av de 2 tilskuddene: Bestill Born:Again More Man med gratis frakt og abonnementstilbud


Hvordan virket Potensmiddelet Ceribex for menn?

Ceribex var et potensmiddel som stimulerte mannens ereksjon med 4 nøye utvalgte ingredienser. Hver for seg har de svært begrenset effekt. Den unike sammensetningen er hemmeligheten som gjør at Ceribex har effekt på potensen. Tester av Ceribex viser at potenspillen virker trygt og effektivt uten bivirkninger. Østens urtemedisin er kjent for å kombinere ulike urter for synergistisk effekt, og det er nettopp urtekombinasjonen som igjen gjør seg gjeldene for det nye potenspreparatet. Ceribex kan derfor bidra til økt lyst og livskvalitet ved å gi mannen tilbake styrke, utholdenhet og glede. På samme måte som Libex og i motsetning til Viagra, må seksuell stimulering til for at Ceribex skal ha god effekt på mannens ereksjon.


Hvem Passer Potenspillen Ceribex For?

Ceribex passer for menn som ønsker litt ekstra energi og utholdenhet, men kanskje best for alle som opplever ereksjonssvikt og ulike former for potensproblemer. Tester viser svært gode resultater med Ceribex og Ceribex kan også være et godt alternativ for de få som ikke oppnår ønsket effekt med Libex, samt andre naturlige potensmidler. NB! Ceribex skal ikke brukes hvis du har angina pectoris og bruker nitroglyserin.


Hva Inneholder Ceribex?

Aktive ingredienser:
Radix Ginseng, Safran (Crocus Sativus), Reishi sopp (Ganoderma lucidum) og Rosenrot ( Rhodiola rosea).

Fortykningsmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose
Overflatebehandlingsmiddel: Magnesiumstearat

Næringsinnhold per 100 gr:
Energi:  1,45 kcal/6,18 KJ
Protein: 0,0 g
Karbohydrat: 0,36 g


Pris, Dosering og Bestilling av Ceribex:

1 Ceribex kapsel med vann ca 1 time før seksuell aktivitet.
(Se også pakningsvedlegg) 
Seksuell stimulering er nødvendig.
OPPBEVARES UTILGJENGELIG FOR BARN
NB! Skal ikke brukes hvis du har angina pectoris og bruker nitroglycerin.

Pakning:
2 Ceribex kapsler a 320 mg

Pris og bestilling av potenspillen Ceribex:
Ceribex koster kr 199,- med gratis frakt for 2 kapsler og leveres i anonym innpakning i løpet av ca 1 - 3 dager.
NB! Ceribex er IKKE tilgjengelig lengre og har blitt trukket fra markedet.


Viktig å Vite om Naturlige Potensmidler

Naturlige potensmidler finnes det mange av, noen langt bedre og sikrere enn andre. Det er derfor viktig at du alltid handler fra en trygg leverandør. Flere medieoppslag viser til at naturlige potensmidler og kosttilskudd kjøpt over internet ofte inneholder andre ingredienser, og kan potensielt gi alvorlige bivirkninger. Det kan dreie seg om alt fra farlige stimulanter til giftstoffer, men også nøytrale ingredienser helt uten effekt.

Når uteblivende effekt er nevnt er det også viktig å påpeke at både kosttilskudd og naturlige potensmidler ikke gir ønsket effekt hos 100 prosent av alle som prøver dem. Vi har alle noe ulik biokjemisk oppbygging og bakenforliggende faktorer som spiller inn. Fordelen med naturlige potensmidler er at man fort finner ut om de virker eller ikke, man slipper å ta dem i flere måneder slik man ofte må gjøre med andre kosttilskudd. Normalt anbefales det å ta naturlige kosttilskudd i minst 6 måneder for å se om de gir ønsket effekt, dette finner man normalt ut av etter to piller når man prøver potensmidler. Enten får du ønsket effekt, eller så får du prøve en annen ereksjonsstimulerende pille. På våre sider omtaler vi to naturlige potensmidler, Libex og den nyutviklede Ceribex. Libex har HealthierEurope.info skrevet en lengre artikkel om, den finner du i menyen til venstre eller under bilde oppe til høyre.


Hva er forskjellen på Libex og Ceribex?

Libex fra CarePharma er også en naturlig potenspille. Til forskjell inneholder Libex flere urter som ikke er tillat for salg i Norge. Libex kan derfor kun bestilles fra CareDirect sin EU nettbutikk hvor leveranse kan ta opptil 10 dager, mens Ceribex kan bestilles fra CareDirect sin norske nettbutikk med leveranse på 2 - 3 dager. Til tross for at Libex inneholder 10 aktive ingredienser og Ceribex kun 4, skal de to potenspillene ha tilnærmet samme effekt. En klar fordel er at du her har enkel tilgang til to helt sikre og naturlige alternativer. Libex har vært tilgjengelig på det norske markedet siden 2004 og anbefales av leger, mens det naturlige potensmiddelet Ceribex er utviklet for samme selskap og inneholder kun urter tillat for salg i Norge.

Bestill de forbyggende naturproduktene Tavita Barbasco Plus og Tavita Male fra CareDirect


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2013 www.HealthierEurope.info

 
 

 
Effektive kosttilskudd