Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 

Colostrum pulver med FOS gir bedre effekt og er perfekt for idrettsutøvere!

Born Again Colostrum har raskt blitt en bestselger og brukerfavoritt. Etter uttalige positive tilbakemelding fra fornøyde kunder og positive medieomtaler, spesielt i forbindelse med matintoleranser og tarmlidelser, er Colostrum pulver perfekt for de som ønsker eller trenger høyere dosering av colostrum. Pulveret er spesielt godt egnet for idrettsutøvere og all som ønsker en spesifikk effekt. Born Again Colostrum i pulverform gir deg hele 3 ganger så mye colostrum for pengene sammenlignet med Born:Again Colostrum i tablettform.


Born Again Colostrum nå helt uten Dextrose

Born Again Pulver er et pulverprodukt med like deler Colostrum og FOS (FruktoOligoSakkarider). Det er helt rent og inneholder kun disse to ingrediensene og litt naturlig smak, men ingen tilleggstoffer. Born Again Pulver inneholder dermed ikke dextrose, slik sugetablettene gjør. Du unngår dermed unødvendig sukkerinntak og drar fordel av FruktoOligoSakkarider (FOS) sine positive egenskaper på tarmfloraen, spesielt gunstig for alle som har Candida.


FOS og Regulering av Tarmfloraen

FruktoOligoSakkarider / FOS er vannløslig fruktfiber (kostfiber) med prebiotisk effekt, det vil si at FOS er ren næring utelukkende til de snille bakteriene i tarmen, og anbefales derfor sammen med probiotika og ofte ved Candida. FOS tas ikke opp som næring av mennesker, men fremmer som sagt den gode bakteriefloraen i tarmen. Skulle du mot formodning oppdage at Born Again colostrum pulver med FOS gir noe ubehag i magen er dette en god indikasjon på at du har behov for påfyll av snille tarmbakterier som kan være med å fordøye FOS. Dette vil igjen gi deg et forbedret fordøyelsessystem og et bedre immunforsvar. Denne effekten er også viktig for alle som lider av revmatiske plager. Nyere forskning indikerer at magen ofte spiller en avgjørende rolle i behandlingen av revmatisme. FOS er dermed en svært god kombinasjon med Born Again Colostrum. Det naturlige kosttilskuddet har allerede har fått svært gode tilbakemeldinger på regulering av magen og revmatiske plager og smerter, og det uten FOS som du nå får i pulver versjonen av Born Again Colostrum!

Bestill Colostrum med FOS hos AbonnementsTilbud.no til halv pris


Hva er Colostrum?

Colostrum (råmelk) er den første sekresjonen fra alle pattedyrs melkekjertler etter fødsel og før produksjonen av vanlig melk overtar. Det er ikke melk, men heller en kompleks sammensetning av beskyttende, “informerende”, stimulerende og reparerende substanser, designet av naturen for å sikre overlevelse. “Kalvedans”, den tradisjonsrike norske matretten, er laget av colostrum.

Dr. Richard Cockrum, med over 40 års forskning på colostrum, er mannen bak råmelk ingrediensen i Born Again Colostrum (Bovine Colostrum), og han betegnes av mange som “colostrumens far”. Det finnes i dag ingen annen kommersiell kilde til colostrum med samme kvalitet, renhet og effekt som i Born Again Colostrum som kommer utelukkende fra første melking innen 6 timer etter kalving. Dette har vi allerede omtalt i en annen artikkel om colostrum, ønsker du mer informasjon om colostrum sugetabletter finner du dette i menyen oppe til venstre.


Colostrum for Idrettsutøvere - Idrett og Trening

Colostrum er velkjent i mang idrettsmiljøer i mange land og brukes av flere toppidrettsutøvere og olympiske utøvere. Colostrum er kjent som et middel for å øke muskelmasse og redusere fettfettprosenten uten farlige bivirkninger. Det akselererer heling av idrettsskader og belastningsskader og hjelper til å holde utøveren frisk fra infeksjoner fordi colostrum aktiverer og regulerer immunforsvaret, som man vet reduseres ved hard og intensiv trening. Dette gjør forresten Colostrum til den perfekte kombinasjonen med ImmiFlex for sykdomsfri trening, økt energi og hurtigere restitusjon.

Studier på colostrum viser:

  • Colostrum gir markert økt muskelmasse og lavere fettprosent sammenlignet med whey-protein (placebo).
  • Colostrum gir økt anaerob kapasitet, raskere tider og sprintkapasitet sammenlignet med whey-protein (placebo).
  • Idrettsutøvere har økt tendens til infeksjoner og et dårlig immunforsvar pga hard trening. Colostrum hjelper til å aktivere og regulere immunforsvaret, reparere mage/tarm/leaky gut syndrom og reduserer restitusjonstiden hos atleter.
  • Maratonløpere som opplever betydelig flere tilfeller av halsinfeksjoner i uken før, under og etter et maratonløp, og de hadde et mye lavere antall halsinfeksjoner når de brukte colostrum i forhold til placebo.
  • Colostrum inneholder mange vekstfaktorer og cytokiner som akselererer heling og reparasjon av idrettsskader.
  • Når man tar colostrum, kan IGF-1 i serum øke selv om ikke IGF-1 fra colostrumen absorberes, og det gir ikke positivt utslag på dopingtester. IGF-1, når det tas i naturlig form, er ikke på dopinglisten til den Olympiske komité, men syntetisk er. Colostrum er en naturlig kilde til IGF-1.
  • Colostrum er nevnt på Olympiatoppens egen hjemmeside som et trygt og interessant tilskudd.

Hva slags Dokumentasjon finnes på Colostrum?

Bovin colostrum har blitt mye forsket på (over 2000 studier) over hele verden og resultatene bekrefter at colostrum stimulerer og regulerer kroppen til bedre motstand mot sykdommer og stimulere til reparasjon av skader og fornying (forynging) av vev og livsprosesser. En studie viser for eksempel at jevnelig bruk av colostrum er hele 3 ganger mer effektiv mot influensa enn vaksine.


Hva Inneholder Colostrum?

Immun-faktorer
Noen av de beskyttende immunfaktorene i Colostrum:
Immunglobuliner IgG, IgD, IgE, IgM, IgA (antistoffer), leukocytter, laktoferrin, transferrin, lysozym, peroxydase.
Tar seg av bakterier, virus, parasitter, sopp, giftstoffer osv. Colostrum hjelper med å bekjempe infeksjoner.

Colostrum regulerer - Immun-faktorer
Noen av de regulerende immunfaktorene i Colostrum:
Prolin Rich Polypeptid (PRP)/transfer-faktorer, interleukin, cytokeiner, lymfokiner, thymosin. Faktorene starter, stopper og regulerer immunrespons og betennelsesnivå, og hindrer immunforsvaret i å overreagere (motvirker allergier). Faktorene virker også ved å forhindre at ikke kroppen angriper eget vev - autoimmune sykdommer.

Reparerer og fornyer - Vekst-faktorer
Noen av de reparerende og foryngende vekstfaktorene i Colostrum: Veksthormon, IGF-1 og 2, epithelial growth factor, transforming growth factors A og B, fibroblast growth faktor, nykleotider og nukleosider. Når kroppen er ung produserer den maksimale mengde av vekstfaktorer. Med økende alder avtar produksjonen. Dette er en viktig grunn til at vi eldes, både fysisk og mentalt, og hvorfor tilskudd med rikelige mengder vekstfaktorer kan redusere eller reversere aldringstegn både fysisk og mentalt.
Med rikelige mengde vekstfaktorer i blodet, stimuleres reparasjon av alle vev, så som: hud, sårheling, leddbrusk, knokler, nerver, musker, indre organer, bl.a. hjerte, lever, lunger, tymus og fordøyelseskanalen (Leaky Gut Syndrom). Blodsukkeret reguleres bedre, forbrenningen av fett øker, muskler bygges og energien øker. Mengden av serotonin og dopamin i hjernen øker, mentale funksjoner bedres og det gir en økt følelse av velvære.

Naturlig vektkontroll - Metabolske faktorer
Noen av de metabolske faktorene i Colostrum:
IGF-1, Veksthormon, insulin og leptin. Ved riktige nivåer av metabolske faktorer reduseres sulten, fettforbrenningen øker og muskler bygges. Dette gir en lavere metabolsk alder som er gunstig for god helse og kontroll over metabolske sykdommer så som diabetes og syndrom X (metabolsk syndrom).

Mikro-næringsstoffer
Noen av mikro-næringsstoffene i Colostrum: Vitaminer, mineraler, alle 8 essensielle glyconutrients, enzymer, pre- og probiotika, antioksidanter, fettsyrer, aminosyrer, vitamin transport proteiner, mineral transport proteiner.


Colostrum og Antioksidantkapasitet

I dag er det mye snakk om antioksidanter, og mange kosttilskudd hevder å ha den sterkeste og beste. Men den aller sterkeste og viktigste antioksidanter er glutathion. Men - glutathion kan ikke tas som et kosttilskudd da det ikke tas opp i tarmen, det må produseres av cellene selv. Glutathion nøytraliserer frie oksygenradikaler, men den opprettholder også antioksidantkapasiteten i andre viktige antioksidanter, for eksempel vitamin C og E.
Glutathion er et tripeptid bestående av cystein, glycine og glutaminsyre. Både glysin og glutaminsyre får vi normalt nok av i kosten, men ikke cystein. Mangel på cystein kan derfor redusere glutathion-syntesen i cellene. Men å spise cystein er trolig giftig, og den brytes ned i magen, så det fungerer ikke. Den mest stabile formen av denne aminosyren er cystin (2 cystein-molekyler bundet sammen). Denne blir ikke brutt ned i magen, og tas lett opp i tarmen og deler seg til 2 cystein-molekyler i cellene. Da kan cellen produsere nok glutathion.
Colostrum er en meget god kilde til cystin og derfor indirekte meget viktig for kroppens produksjon av glutathion – kroppens sterkest antioksidant.


Kort Oppsummering av hva Colostrum er Godt for

• Vitalitet, Livskraft og Utholdenhet
• Plager i Muskler og Ledd
• Immunforsvaret
• Infeksjoner og Betennelser
• Intoleranser og Allergier
• Fordøyelse
• Økt Følelse av Velvære
• Regulering av Kjønnshormoner
• Bedre Mentale Funksjoner
• Muskler og Styrke
• Fettforbrenning – Vektkontroll
• Heling av idretts- og Belastingsskader
• Hud


Colostrum Pulver Dosering, Bruk, Innhold og Pris

Pulveret skal ikke blandes i væske. Ta pulveret tørt i munnen og la det blandes med spytt et par minutter før det svelges sakte. Bør brukes over tid for best effekt.

Ta 2 - 4 gram daglig fordelt på to ganger utenom måltid, helst på tom mage. Vedlagte måleskje eller en teskje rommer ca 2 gram. For raskest effekt, start med høyeste dosering i en måned, og gå deretter eventuelt ned i dosering til 2 gram per dag for vedlikehold.

Til barn: 1 - 3 gram per dag. Med barn bør du begynne med 1 gram per dag og eventuelt gradvis øke til 3 gram. Det kan med barn ta litt lengre tid for ønsker effekt.

Born Again Colostrum Pulver Innhold
60 gram colostrum/råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving og 60 gram FOS (FruktoOligoSakkarider) tilsatt litt naturlig smak. Totalt 120 gram pulver.

Pris Born Again Colostrum Pulver
Born Again Colostrum pulver koster kr 399,- inkludert gratis frakt og gir deg 3 ganger så mye colostrum for pengene i forhold til Born Again Colostrum sugetabletter!

I vår presentasjon av Born Again Colostrum sugetabletter finner du også mer informasjon om colostrum.

Bestill Born Again Colostrum Pulver med FOS her


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2014 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd