Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Hva betyr Codex Alimentarius for vår helsefrihet? Se filmen We Become Silent!

Artikkelen om "Helsefrihet?" og trusselen "Codex Alimentarius" utgjør for din tilgang på helseinformasjon og naturlige kosttilskudd, er skrevet av Naturterapeut Brit-Marit Aasheim og publiseres på HealthierEurope.info i samarbeid med henne. Kilder for innlegget: www.fritthelsevalg.org og www.helsefrihet.no. Artikkelen ”Helsefrihet?” med Codex Alimentarius som tema ble først publisert i Oppland Arbeiderblad 20.04.2009 - Denne siden ble oppdatert 06.06.2013


Helsefrihet?

"Vet du at norske myndigheter arbeider for global kontroll over, og minimal tilgang på effektive naturmidler og kosttilskudd? Har du bedt dem om å motarbeide din helsefrihet?

Hvis du er opptatt av din egen helse og helsefrihet, må du gjøre deg kjent med Codex! Når Codex retningslinjer for vitaminer og mineraler er globalt innført, vil det ikke lenger finnes noen fristeder! Kommersielle interesser innen blant annet genmanipulering av mat, legemiddel-industrien og matindustrien påvirker FN-organet Codex i retning av globale helsefiendtlige retningslinjer!

Det holdes et unikt seminar om dette i Oslo 2. mai i år, hvor blant annet filmen We Become Silent dokumentaren om Codex blir vist.

Hva vet du om alle direktivene og endringene som kommer fra EU
31. desember 2009? Ja, endringene som vil kneble retten til helsefrihet, hvis ikke norske myndigheter bruker vetoretten mot disse direktivene?

Ønsker du mer informasjon kan du lese om dette på internett. Du kan også melde deg inn i Fritt Helsevalg, slik at vi blir så mange at politikerne er nødt til å høre på oss! For du vil vel ikke at EU skal bestemme over helsa di?"


Relevante linker til mer informasjon om Codex Alimentarius, helsefrihet, legemiddelindustrien og medisinske alternativer:

Codex Alimentarius: Mat som våpen?

Lær mer om legemiddelindustrien og boken "Piller og Profitt"

Codex Alimentarius og helsefrihet på www.fritthelsevalg.com

SE FILMEN: We Become Silent - The Last Days Of Health Freedom

Rød ris og naturproduktet HypoCol forbudt - fordi det virker!

www.codexalimentarius.org


HealthierEurope.info anbefaler alle som er opptatt av helsefrihet å lære mer om Codex Alimentarius og hvordan legemiddelindustrien prøver å overstyre oss. Din deltagelse kan være utslagsgivende for dine valgmuligheter i fremtiden og ikke minst for din families helsefrihet!


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2018 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd