Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 

 
 
 

 
 

HypoCol med Rød Ris som Reduserer Kolesterol er Ikke Tilgjengelig - Her er Gode Alternativer

Naturlige og gode alternative kosttilskudd med kolesterolsenkende effekt

HypoCol er dessverre ikke lengre mulig å kjøpe til eget forbruk fra utlandet etter regelendringene fra 1. oktober 2015. Gjennom lege er det mulig å bestille via registreringsfritak hos apotek, men det koster mer, rundt kr 350 etter det vi kjenner til. Heldigvis finnes det trygge og gode kolesterolsenkende kosttilskudd som ikke krever at du tar Q10, vitamin K2 og selen i tillegg, noe som er veldig viktig ved inntak av statinmedisiner og trolig også HypoCol.

Lengre nede på siden kan du lese om HypoCol, først noen gode og trygge alternativer for å senke LDL kolesterolet naturlig.


Kolestrol Kontroll Ayurvediske Urter fra Organic India

Et populært kolesterolsenkende kosttilskudd som får svært gode tilbakemeldinger verden over er Kolestrol Kontroll Ayurvediske urter fra Organic India, Du kan lese mer om dette økologiske kosttilskuddet for kolesterol kontroll her:
Kolestrol Kontroll Ayurvediske urter fra Organic India

Det kommer en egen produktside for Kolestrol Kontroll Ayurvediske urter fra Organic India og de andre kolestrolsenkende kosttilskuddene som nevens på HealthierEurope snart. I mellomtiden kan du klikke videre på lenkene for mer informasjon. Vi har også lagt til noen referanser på studier nedenfor, mer kommer.

Et godt og fornuftig tillegg til Kolesterol Kontroll, spesielt ved overvekt, diabetes, prediabetes og gikt / leddsmerter er Weight balance fra den nyutviklede Functional Greens serien. Gjennom sine aktive urte ekstrakter støtter slankeproduktet sunnere kolesterolnivåer. Den økologiske urteblandingen inneholder standardiserte ekstrakter sammensatt for synergistiske effekter på blodsukker, fettforbrenning, forbrenningen i cellene, sultfølelsen, insulinfølsomheten, inflammasjoner, hormonernivåer, kolesterol, etc.

I forbindelse med reduksjon av det "dårlige" LDL kolesterolet kan spesielt ingefær og gurkemeieekstraktet curcumin nevnes i urteblandingen for bedre vektkontroll. Ingefær har en tydelig effekt i studier og gurkemeieekstrakt har også en lett nedsettende effekt på det ugunstige kolesterolnivået, spesielt sammen med fullspektrum gurkemeie og pepperekstrakter for økt biotilgjengelighet.

At curcumin også er kjent for å motvirker en rekke ulike kreftformer (støtter ketogenisk diett) og smerter i ledd (på lik linje med enkelte medisiner, bare uten bivirkningene) gjør også at Weight balance er spesielt godt egnet for eldre og for alle som har problemer med vekt eller leddsmerter i kombinasjon med overvekt. Weight balance kan også benyttes forebyggende for dem som måtte ønske det.

Last ned PDF med informasjon om de ulike ingrediensene og på denne lenken finner du en video presentasjon av Functional Greens serien med gjennomgang av urtene samt prisinformasjon og mengderabatter.


Spirulina for bedre kolesterolnivåer

Et annet alternativ for å støtte den kolesterolregulerende effekten og samtidig innta mer vitaminer, mineraler og en rekke andre næringsstoffer er spirulina. Spirulina er trolig verdens mest næringsrike mat og finnes i tablett- og pulverform, men smaken på pulveret er nok ikke for alle (prøve i smoothie). Her kan du lese mer om spirulina og for å ha en effekt på kolesterolnivået bør dagsdosen over 2 til 3 uker bygges opp til 4 - 5 gram: Supermat med Chlorella, spirulina og alger hos Altshop

Spirulina kan ha en rekke andre ulike positive effekter i kroppen. Spirulina har en akalisk effekt, virker på immunforsvaret og studier viser at dagsdoser på 3 gram og opp kan bidra til å redusere allergier. Samtidig er spirulina en fantastisk sikringskost på grunn av det vide spekteret av lettopptakelige vitaminer, mineraler, aminosyrer, ensymer og antioksidanter samtidig som spirulina er et prebiotika og gunstig for de snille magebakteriene.


Kolesterol Studier og Referanser Kosttilskudd (mer kommer)

Cholesterol lowering effect of spirulina:
http://agris.fao.org/agris-search/search.do?recordID=US19890065227

The effect of curcumin on lipid level in patients with acute coronary syndrome:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19151449

Investigation of the effect of ginger on the lipid levels. A double blind controlled clinical trial: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18813412


Informasjon om HypoCol

HypoCol er laget av naturlig fermentert rød ris og har nå tusenvis av fornøyde brukere i Norge. Dette til tross for at Legemiddelverket fjernet HypoCol helt fra det norske markedet kort tid etter en klinisk studie bekreftet den kolesterolsenkende effekten. Det har lenge vært kjent gjennom publiserte studier at fermentert rød ris effektivt senker høyt kolesterol, spesielt i kombinasjon med omega 3 og curcumin fra gurkemeie, som også virker på kolesterolnivået og har mange andre gode helsefordeler.

Legg merke til at selv om fermentert rød ris er et naturlig kosttilskudd omtrent uten bivirkninger anbefales Q10 sammen med HypoCol. Ubiqinol (Q10) tilskudd er enda viktigere for alle som tar statinmedisiner, dette gjelder spesielt for eldre mennesker. Mer om dette nedenfor.

Nedenfor finner du informasjon om hvordan HypoCol virker, eventuelle bivirkninger og bruk av Q10. For alle som tar statiner er det også viktig å ta vitamin K2 og selen for å redusere potensielle bivirkninger som kan gå uoppdaget og føre til alvorlige helseplager.

Se også ABC News sitt innslag om fermentert rød ris og kolesterol i HealthierEurope.info sin YouTube kanal.


Kolesterol Studie på Omega 3 og Fermentert Rød Ris

Omega 3 og fermentert (gjæret) rød ris ble gitt til en gruppe, mens en annen fikk 40 milligram simvastatin. (De kolesterolsenkende medikamentene med virkestoffet simvastatin markedsføres blant annet under navnene Simvastatin, Simvastatin Aurobindo og Zocor av en rekke ulike legemiddelfirmaer.) I tillegg ble deltakerne instruert i enkle livsstilsendringer. Studie fant etter 12 uker ingen vesentlig forskjell mellom resultatet til de to gruppene og det dårlige kolesterolet LDL ble vesentlig redusert i begge grupper. Gruppen som fikk omega 3 og fermentert rød ris (virkestoffet i HypoCol) ble i tillegg målt med en reduksjon på hele 29 prosent i triglyseridnivået. Høye triglyseridverdier er en kjent risikofaktor for hjerte- og karsykdommer.


Rikshospitalet Bekrefter i en Studie at HypoCol Virker mot Høyt Kolesterol

Forskere ved Lipidklinikken til Rikshospitalet bekreftet også effekten av HypoCol i en klinisk studie der testgruppen som fikk HypoCol reduserte kolesterolet med 17 prosent i løpet av 4 måneder. Det farlige kolesterolet LDL ble i gjennomsnitt redusert med hele 24 prosent. Ikke lenge etter at effekten av naturproduktet HypoCol ble bekreftet sammenlignbar med kolesterolsenkende medisiner bestående av syntetiske statiner, ble HypoCol hurtig fjernet fra markedet av Legemiddelverket.

VG: Rød ris og HypoCol forbudt - fordi det virker!

Artikkelen "Piller & Profitt" tar for seg hvordan enkelte legemiddelfirmaer operer. Denne bransjen er en aktiv pådriver for å fjerne naturlige alternativer, her kan du lese mer om det: Piller og Profitt - Legemiddelindustrien og i artikkelen om Codex Alimentarius og helsefrihet


Hvordan Virker Naturmiddelet HypoCol?

HypoCol virker på enzymene i leveren som produserer kolesterol. På den samme naturlige måte som curcumin fra gurkemeie blokkerer aktiviteten til enzymene som skaper inflammasjoner i kroppen, blokkerer fermentert rød ris i HypoCol enzymene som produserer kolesterol i leveren. Dette fører til at leveren produserer langt mindre kolesterol, og med færre bivirkninger!

Det er virkestoffet Monacoliner fra fermentert rød ris som virker på leveren og gjør at Hypocol virker. Studier viser at en komplett profil bestående av 10 ulike Monacoliner er det som skal til for å oppnå best mulig reduksjon i leverens evne til å produserer LDL kolesterol.

Ved UCLA Center of Human Nutrition viste tester av ni ulike produkter med fermentert rød ris at det kun var ett tilskudd som innholdte den komplette profilen studier viser er effektivt mot høyt kolesterol, og det var i HypoCol. Videre viste denne testen at innholdet av de viktige monacolinene varierte mellom 0 til 0,58 prosent. Dette er også en av grunnene til at HypoCol omtales på denne siden. HypoCol anbefales av leger, har tusenvis av fornøyde kunder og stiller med klinisk dokumentert effekt.


Bruk og Dosering av HypoCol og Q10

HypoCol passer for de fleste som ønsker et naturlig alternativ til statiner (statiner skal ikke benyttes sammen med HypoCol). HypoCol kunne også passe for personer som har lett forhøyet kolesterol og som ikke er foreskrevet behandling med statiner av sin lege. HypoCol vil normalt også være et alternativ for alle som ikke kan fortsette med statin medisiner på grunn av bivirkninger, spør legen din om du kan gå over til HypoCol med gjæret rød ris.

Ikke bruk Hypocol dersom:
- Du er gravid, ammer eller har planer om å bli gravid.
- Du bruker kolesterolsenkende medisiner (statiner).

Vær varsom og konsulter med lege dersom:
- Du har nedsatt funksjon i leveren.
- Du har en alvorlig infeksjon (les eventuelt om ImmiFlex).
- Du nylig har vært gjennom en større operasjon.
- Du opplever bivirkninger

HypoCol dosering:
For best effekt start med 4 kapsler per dag i 4 uker. Deretter kan du redusere til 2 HypoCol kapsler per dag. Best effekt oppnår du normalt når kapslene tas om kvelden rett før du legger deg. I tillegg anbefales mosjon og enkle livsstilsendringer blant annet med sunt kosthold sammen med reduksjon i inntak av mettet fett. HypoCol skal som sagt ikke kombineres med statiner, men kan benyttes med curcumin fra gurkemeie eller et naturlig omega 3 tilskudd.
NB! Bruk maks 4 Hypocol kapsler per 24 timer.

Oppbevaring av HypoCol:
HypoCol skal oppbevares utilgjengelig for barn på et tørt og kjølig sted, unngå sterk varme og lys.


HypoCol, Statiner, Q-10 (Ubiquinol), Vitamin K2 og Selen Mot Bivirkninger

Ved bruk av legemidler som inneholder statiner og HypoCol er det svært viktig å ta tilskudd av Q10, Vitamin K2 og Selen. Det er i flere studier påvist at statiner utarmer Q10 i kroppen, noe som igjen kan bidra til bivirkninger. Noen av bivirkningene ved lave Q10 verdier er muskeltap og redusert muskel styrke, høyt blodtrykk og lave Q10 verdier assosieres både med hjertesvikt og Parkinsons sykdom. Det er derfor viktig å ta et godt dokumentert Q10 tilskudd. Da er det også viktig å vite at Ubiquinol er en langt mer biotilgjengelig form for Q10, så velg Ubiquinol når mulig for best mulig effekt. Leger som bla Dr Mercola påpeker også at studier nå viser at statiner også hemmer syntesen av Vitamin K2 og kan forstyrre opptaket av proteiner som inneholder selen.

Produktet vi anbefaler er basert på økologiske urter og er et nyutviklet antialdringskosttilskudd som også inneholder Ubiquinol. For å opprettholde Q10 nivået i kroppen skal dette produktet taes 2 ganger til dagen. Kosttilskuddet tilhører Functional Greens serien og heter Youth Fountain. Det flotte med Youth Fountain i tillegg til at det inneholder den beste formen for Q10 er at den er full av ingredienser som kan virke beskyttende mot hjerte- karsykdommer, den er rik på antioksidanter og inneholder til og med ingredienser som kan ha en lett effekt på kolesterolnivået og motvirke at kolesterol legger seg som plakk i blodårene. Youth Fountain er et must for alle som er opptatt av antialdring, men kan også benyttes av yngre personer, spesielt i perioder med mye stress eller for eksempel ved krevende studier og eksamener.

Dosering av Q-10 og video om statiner og Q-10:
Når det gjelder dosering av Q10 er dette noe som er høyst individuelt, det ser og ut til at opptaket av Q10 varierer i stor grad fra person til person. Generelt kan man si at man trenger mer Q10 desto eldre man er og spesielt dersom man tar statiner eller HypoCol. En god nyhet er at studier opp til 3600mg Q10 viser få (enkelte tilfelle magebesvær) eller ingen bivirkninger. I tillegg vil Youth Fountain i Functional Greens serien gi deg den beste formen for Q10 sammen med andre viktige virkestoffer. Her kan du se en kort og grei video på YouTube som tar for seg statiner og Q10 (engelsk tale): Dr. Osborne - Statin Drugs and CoQ10 Deficiency


HypoCol Bivirkninger

Etter mange år på markedet og med tusenvis av nye fornøyde kunder, selv etter naturproduktet HypoCol ble trukket fra markedet og klassifisert som et "legemiddel", er svært få bivirkninger registrert. Rapporterte bivirkninger dreier seg for det meste om oppblåsthet og magesmerter, i tillegg til enkelte tilfeller av økte leverenzymer. Det er ikke registrert noen former for alvorlige eller varige bivirkninger ved bruk av HypoCol. Tar du Q10 eller Youth Fountain og fFølger anbefalingene om bruk og dosering skal HypoCol være et relativt trygt alternativ til syntetiske statiner.

I forsøk med mus er det påvist at bruk av fermentert rød ris kan gi reduksjon av koenzym Q-10. På samme måte som ved bruk av statiner, bør tilskudd av Q-10 vurderes.

Bivirkninger ved bruk av syntetiske statiner:
I denne artikkelen kan du lese mer om bivirkninger ved bruk av statiner fra syntetiske legemidler. Dette er en artikkel om hvordan statiner virker og artikkelen hevder følgende om kolesterolsenkende medisiner med syntetiske statiner: "Men i forskningsstudier er det etter hvert blitt tydelig at en andel (ca. 10%) av pasientene får noe muskelplager." Statiner - Hvordan virker statiner?


Pris og Bestilling av Kolesterolnedsettende Kosttilskudd via Nettbutikken til Altshop

HypoCol får du kun kjøpt via lege og apotek og etter det vi kjenner til ligger prisen på rundt kr 350. En flaske innholder 60 kapsler og dekker 1 måneds normalt forbruk. Hver kapsel innholder 600mg fermentert rød ris med en komplett profil av 10 ulike Monacoliner for best mulig effekt mot høyt kolesterol. Husk å ta Q10 / Ubiquinol sammen med HypoCol.

Kolestrol Kontroll Ayurvediske urter fra Organic India koster kr 228 (se mengderabatt) for 90 kapsler, gratis frakt på bestillinger over kr 1000.

Økologisk spirulina koster fra kr 239 for 250 gram.

Youth Fountain koster kr 450 for 120 kapsler, men har også mengde rabatt og pakkedebatt sammen med resten av Functional Greens serien hos Altshop.

Weight balance koster kr 424 men kommer med god mengderabatt og svært mye nyttestoffer for pengene.

 

Nettbutikken til Altshop leverer de kolesterolsenkende kosttilskuddene: www.HealthierEurope.info/helsekost_nettbutikk.php


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2016 www.HealthierEurope.info

 
 

 
Effektive kosttilskudd