Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
Caralluma maXSlim - En europarekord i slanking?

Det som må ha vært tett innpå en europarekord i slanking ble nylig satt i Ungarn da Stephen, en av deltakerne i TV-showet "Biggest Loser Show - Slankekrigen", gikk ned utrolige 90,6 kilo på kun 5 måneder!

I løpet av 5 måneder gikk han ned i vekt tilsvarende en reduksjon på hele 44 % av kroppsvekten. Med dette fantastiske slankeresultatet vant Stephen en flott ny leilighet og et helt nytt liv! Stephens team vant hele tre gullmedaljer totalt i denne slanke konkurransen.

Hva er så hemmeligheten til det suksessfulle gullteamet i slanking? En ting har nemlig de lykkelige prisvinnerne til felles: Alle 3 brukte Carepharma Caralluma maXSlim!

Bestilling av CarePharma Caralluma maXSlim:
Slankeproduktet maXSlim er for tiden ikke tilgjengelig, les eventuelt om Hoodia Gordonii som et godt alternativ, se meny oppe til venstre.


Hva inneholder CarePharma MaxSlim og hvordan fungerer dette nye naturlige slankeproduktet?

Naturproduktet Caralluma MaxSlim inneholder to separate, svært effektive ingredienser: ekstrakt av Caralluma
fimbriata
og ekstrakt av Capsium annuum. Begge stoffene er kjent fra folketradisjonen, solid støttet av ny forskning.

Caralluma fimbriata, er et vanlig næringsmiddel i India, assosiert med redusert appetitt. Stammefolk i Sentral- og Sør-India har brukt Caralluma i århundrer som en del av sitt kosthold. Jegere tygde substansen rå for å dempe hungeren når de var alene på jakt. Stammer i Tamil Nadu og Andhra Pradesh tygger Caralluma for å slukke tørst og undertrykke sult på sine lange vandringer. Nettopp denne effekten er nylig undersøkt i en rekke kontrollerte studier.

Kapsiat – er ekstrakt av en spesiell type pepper, som øker metabolismen. Nye vitenskapelige studier har vist at Kapsain, substansen som gir den sterke, varme smaken i hot chilipepper, fremmer energiforbruket og resulterer i økt fettoksidering, samtidig som det reduserer nærings- og fettabsorpsjon. Etter mange års undersøkelser, fant professor Susumu Yazawa ved Kyoto University, en peppertype i Thailand som inneholder store mengder Kapsainliknende stoffer, men som ikke smaker sterkt. Fordi disse stoffene er så like Kapsain, fikk de navnet Kapsinoider. Den best kjente og mest studerte Kapsainoid, er Kapsiat. På engelsk: "Capsiate" og "capsinoids".

Caralluma MaxSlim kan gi deg den hjelpende hånden du trenger for å gå ned i vekt og for å stabilisere vekten under slanking. Det er velkjent at man som oftest etter vellykket vekttap, går opp i vekt igjen. Med MaxSlim unngår du jo-jo-effekten, og den plagsomme sultfølelsen forsvinner. Det hjelper naturligvis å spise mindre, men hemmeligheten er at du ikke behøver å tenke så mye på hva du spiser. Caralluma MaxSlim gjør deg riktignok ikke slank uten videre, men hjelper deg å justere matinntaket uten at du behøver å sulte. Klarer du i å spise sunt og kombinere dette med trening kan du oppleve svært gode og forhåpentligvis vedvarende resultater med maXSlim!

CarePharma Caralluma MaxSlim dosering og pris:
Hver 4 pack forsendelse inneholder 336 kapsler (164 Caralluma + 164 Capsium annuum). Anbefalt daglig inntak er totalt 6 kapsler (1 av hver 30 minutter før hvert måltid 3 ganger til dagen). MaXSlim vil da vare i 84 dager.

Best pris oppnår du riktig nok nå ved å bestille 2 pack med slankekapslene. Totalt 164 tabletter varer i 28 dager med 3 av hver per dag og koster totalt kr 234,- inkludert alle avgifter. Dagsprisen for CarePharma MaxSlim havner da på kun kr 8.50,-.

Viktig forskjell på MaxSlim og Hoodia Gordonii:
Hoodia forbrenner ikke kalorier slik kapsiat i MaxSlim gjør. Hoodia virker ved å stimulere metthetsfølelsen. En fornøyd bruker omtaler Hoodia Gordonii som "selvdisiplin på boks". MaxSlim på sin side har som nevnt kapsiat som øker fettforbrenningen og Caralluma fimbriata som virker ved å redusere/fjerne sulten. Effekten kan dog oppleves annerledes enn Hoodia og kreve trolig mer disiplin. Selv om sulten reduseres med MaxSlim, gir caralluma ikke alltid samme metthetsfølelse som Hoodia. Bruk av MaxSlim vil i slike tilfeller sette større krav til selvdisiplin enn ved bruk av Hoodia. MaxSlim kan derfor passe best for deg som har god kontroll på matinntaket, har god selvdisiplin og trener aktivt for optimal fettforbrenning. Hoodia kan også kombineres med andre tilskudd som for eksempel 30 days for tilsvarende effekt og for å slippe å måtte besitte samme nivå av selvdisiplin som behøves med MaxSlim.

SlimMax og MaxSlim - Er dette samme produkt?
Den nyere og norske slankepillen SlimMax har til forveksling likt navn som MaxSlim, men det er snakk om to ulike produkter med ulike ingredienser og egenskaper. SlimMax kan kjøpes i helsekost forretninger og i den norske nettbutikken til CareDirect


Termogener - Vektreduksjon på en ny måte med CarePharma MaXSlim og Caralluma
fimbriata!

Vektreduksjon med termogener, forbindelser som øker kaloriforbrenningen, er en ny, relativt ukjent måte å gå ned i vekt på. Den farmasøytiske industrien utvikler medisiner som skal gjøre dette, men hvorfor vente på kjemiske substanser laget på et laboratorium nå man kan lage termogener fra naturlige næringsstoffer på sitt eget kjøkken? Det finnes nemlig en naturlig forbindelse som er perfekt for denne jobben, kalt kapsiat (capsiate). Kapsiat forekommer i visse pepper-arter, og er et genuint termogen. Det øker forbrenningsraten for kalorier, selv ved hvile, ved å øke UCP-nivåene (uncoupling proteiner), og at disse oppregulerer, og øker aktiviteten i brunt, fettholdig vev (Masuda et al `03).

Som forventet, resulterer dette i økt metabolsk rate og økt fettforbrenning, vist både på rotter (Ohnuki, Haramizu, Oki et al 01), og mennesker (Ohnuki, Niwa et al 01). En oppfølgingsstudie utført av samme forskergruppe ved Kyoto University (Kawabata et al 06), viste at inntak av beskjedne 25g CH-19 pepper daglig i to uker, førte til et vekttap på 1,7 kilo og en kalkulert økning i BMR fra 350 til 500 Kcla/dag. Fettapet var hovedsakelig fra indre organer. Dette er ikke overraskende, da fett i indre organer i stor grad stimuleres via det sympatiske nervesystemet. Det er fascinerende fra en terapeutisk synsvinkel fordi det er nettopp fett fra indre organer som synes å trigge diabetes og andre sykdomstilstander forbundet med overvekt.

Effektene av kapsiat / capsiate ligner på mange måter effektene av fysisk trening. Kapsiat kan faktisk øke toleransen for fysisk aktivitet, og synes å fungere bedre i kombinasjon med fysisk trening (Haramizu et al 06).

Slik virker kapsiat / capsiate:

Fettholdig vev, spesielt fett fra indre organer, stimuleres av det sympatiske nervesystemet (SNS). Når SNS aktiveres, går enkelte hvite fettceller over til å bli brune, og endres fra energi til å lagres i et slags fettforbrennings-modus. Aktivering av SNS ved hjelp av efedrin eller koffein har en viss effekt, men disse øker samtidig blodtrykket, og skjelving og/eller søvnproblemer er bivirkninger som begrenser dem som termogener. Kapsiat og dets bitre slektning kapsaisin, er selektive SNS agonister, og fungerer primært via SNS reseptorer kalt TRPV1, eller vanilloid-reseptorer, som forsyner fettholdig vev (Ohnuki, Haramizu, Watanabe et al 01, Iida et al 03). Kapsiat er teknisk et vanilloid, men har ingen av bivirkningene som trigges av ikke-spesifikke forbindelser som fortsatt er i utstrakt bruk.

Kapsiat er nært beslektet med kapsaisin, substansen som er ansvarlig for varmen/styrken i chillipepper. Denne spesielle formen for varme/styrke er lenge blitt forvekslet med termogenese (stoffer i mat som omdannes til varme), ikke minst fordi det finnes anekdotiske rapporter om at hot chillipepper kan bidra til vekttap. Vi vet imidlertid nå at vekttapet i disse tilfellene ikke kan tilskrives kapsaisin (ie Westerterp-Plantenga et al 05), men derimot til kapsiat. Hot chili, som habanero, inneholder nemlig begge komponenter. Dessverre inneholder de 10 til 30 ganger mer kapsaisin, så du må spise vindaloo (sterkeste form for indisk mat) til frokost, lunsj og middag for å ha håp om å gå ned i vekt.

Mens enkelte liker hot chillipepper, er det motsatt med andre. Heldigvis for dem, finnes det en chilitype, Søt CH-19, som er rik på kapsiat, men inneholder absolutt ingen kapsaisin (Kobata et al 99). Du må spise omtrent 25 - 30 gram CH-19 søt, rød pepper daglig for å oppnå nødvendig mengde kapsiat (Kawabata et al 06), noe som absolutt er mulig å gjennomføre. Alternativt lager det japanske firmaet Ajinomoto et CH-19 ekstrakt som er tilgjengelig i Japan og USA.

I en av de tidligste studiene, viste kapsiat seg å fremskynde vekttap hos mus (Ohnuki et al 01). I en påfølgende studie, viste kapsiat seg å øke den metabolske raten og å fremme fettoksidering ved hvile, ved å øke nivåene av UCP1 protein og mRNA i brunt fettvev, og UCP2mRNA i hvitt fettvev.

Effektene av kapsiat ligner effektene av det eksperimentelle legemiddelet CL 316424, men fordi kapsiat er utvunnet fra et vanlig næringsemne, er det ikke toksisk. Dette er godt dokumentert (Safety report 07).

Det har enkelte ”bivirkninger”, men disse er utelukkende positive og omfatter anti-cancer effekter (Macho et al 03), en kombinasjon av kardio-protektive effekter inkludert anti-inflammatorisk aktivitet (Sancho et al 02 og forbedret plasma lipid profil (Tani et al 04).

Et problem med termogener er at de kan føre til økt appetitt, og hos enkelte kan dette være så fremtredende at det nøytraliserer den potensielle vektreduserende effekten. Det er derfor fornuftig å kombinere kapsiat med en appetittdempende substans. På den måten økes kaloriforbrenningen mens kaloriinntaket reduseres. Denne dualistiske tilnærmingen, med å brenne lyset i begge ender, kan føre til rakst og vedvarende vektreduksjon. Av alle naturlige appetittreduserende substanser er Caralluma fimbriata den fremste, og ser ut til å være langt mer effektiv enn den populære Hoodia Gordonii planten.

Caralluma fimbriata, som er et vanlig næringsemne i India, assosieres tradisjonelt med appetittreduksjon. Effekten er nylig undersøkt i flere kontrollerte studier. Det finnes flere varianter av Caralluma som vokser i India, men disse familiene er botanisk og fytokjemisk like. De fytokjemiske nøkkelingrediensene i Caralluma, er pregnanglukosider, flavonglukosider, megastigmaglukosider, bitre bestanddeler, saponiner og en rekke flavonoider (Bader et al `03).

Den appetittdempende effekten av Caralluma kan tilskrives pregnanglukosider, som delvis er rikt forekommende i planter tilhørende Asclepiadacaefamilien (Christiane et al 93). Tross uklarhet rundt hvordan pregnaenglukosider og relaterte molekyler undertrykker appetitten, finnes det bevis for at de forsterker signaleffekten av energifølsomme funksjoner i hypotalamus (MacLean &Luo 04).

I en klinisk studie, manifesterte Carallumas appetittdempende effekt seg i form av energi og fettinntak. Studien varte riktignok ikke lenge nok til å vise signifikant reduksjon i kroppsvekt sammenlignet med placebo, men den viste signifikant redusert livmål (Kuriyan et al 06). En tidligere studie har vist liknende funn.


Caralluma fimbriata referanser:

Bader A, Braca A, De Tommasi N, Morelli I. Further constituents from Caralluma negevensis. Phytochemistry. 2003 Apr;62(8):1277-81.

Kuriyan R, Raj T, Srinivas SK, Vaz M, Rajendran R, Kurpad AV. Effect of Caralluma fimbriata extract on appetite, food intake and anthropometry in adult Indian men and women. Appetite. 2007 May;48(3):338-44

MacLean DB, Luo LG. Increased ATP content/production in the hypothalamus may be a signal for energy-sensing of satiety: studies of the anorectic mechanism of a plant steroidal glycoside. Brain Res. 2004 Sep 10;1020(1-2):1-11.

Lawrence RM, Choudhary S. Caralluma Fimbriata in the Treatment of Obesity.

12th Annual World Congress of Anti-Aging Medicine, December 2004, Las Vegas, USA.

Capsicum anuum / capsiate referanser:

Faraut B, Giannesini B, Matarazzo V, Marqueste T, Dalmasso C, Rougon G, Cozzone PJ, Bendahan D. Downregulation of uncoupling protein-3 in vivo is linked to changes in muscle mitochondrial energy metabolism as a result of capsiate administration. Am J Physiol Endocrinol Metab. 2007 May;292(5): E1474-82.

Haramizu S, Mizunoya W, Masuda Y, Ohnuki K, Watanabe T, Yazawa S, Fushiki T. Capsiate, a nonpungent capsaicin analog, increases endurance swimming capacity of mice by stimulation of vanilloid receptors. Biosci Biotechnol Biochem. 2006 Apr;70(4):774-81.

Macho A, Lucena C, Sancho R, Daddario N, Minassi A, Munoz E, Appendino G. Non-pungent capsaicinoids from sweet pepper synthesis and evaluation of the chemopreventive and anticancer potential.
Eur J Nutr. 2003 Jan;42(1):2-9.

Masuda Y, Haramizu S, Oki K, Ohnuki K, Watanabe T, Yazawa S, Kawada T, Hashizume S, Fushiki T. Upregulation of uncoupling proteins by oral administration of capsiate, a nonpungent capsaicin analog. J Appl Physiol.
2003 Dec;95(6):2408-15.

Ohnuki K, Haramizu S, Oki K, Watanabe T, Yazawa S, Fushiki T. Administration of capsiate, a non-pungent capsaicin analog, promotes energy metabolism and suppresses body fat accumulation in mice. Biosci Biotechnol Biochem. 2001 Dec;65(12):2735-40.

Rosa A, Deiana M, Corona G, Atzeri A, Incani A, Appendino G, Dessi MA. Protective effect of capsinoid on lipid peroxidation in rat tissues induced by Fe-NTA. Free Radic Res. 2005 Nov;39(11):1155-62.

Safety report: Final report on the safety assessment of capsicum annuum extract, capsicum annuum fruit extract, capsicum annuum resin, capsicum annuum fruit powder, capsicum frutescens fruit, capsicum frutescens fruit extract, capsicum frutescens resin, and capsaicin. Int J Toxicol. 2007;26 Suppl 1:3-106. Review.

Tani Y, Fujioka T, Sumioka M, Furuichi Y, Hamada H, Watanabe T. Effects of capsinoid on serum and liver lipids in hyperlipidemic rats. J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo).
2004 Oct;50(5):351-5.

Westerterp-Plantenga MS, Smeets A, Lejeune MP. Sensory and gastrointestinal satiety effects of capsaicin on food intake. Int J Obes (Lond). 2005 Jun;29(6):682-8.

Zhang LL, Yan Liu D, Ma LQ, Luo ZD, Cao TB, Zhong J, Yan ZC, Wang LJ, Zhao ZG, Zhu SJ, Schrader M, Thilo F, Zhu ZM, Tepel M. Activation of transient receptor potential vanilloid type-1 channel prevents adipogenesis and obesity. Circ Res. 2007 Apr 13;100(7):1063-70.

Ohnuki K, Haramizu S, Oki K, Watanabe T, Yazawa S, Fushiki T. Administration of capsiate, a non-pungent capsaicin analog, promotes energy metabolism and
 uppresses body fat accumulation in mice. Biosci Biotechnol Biochem. 2001 Dec;65(12):2735-40.

Ohnuki K, Niwa S, Maeda S, Inoue N, Yazawa S, Fushiki T. CH-19 sweet, a non-pungent cultivar of red pepper, increased body temperature and oxygen consumption in humans. Biosci Biotechnol Biochem. 2001 Sep;65(9):2033-6.

Hachiya S, Kawabata F, Ohnuki K, Inoue N, Yoneda H, Yazawa S, Fushiki T. Effects of CH-19 Sweet, a non-pungent cultivar of red pepper, on sympathetic nervous activity, body temperature, heart rate, and blood pressure in humans. Biosci Biotechnol Biochem.
2007 Mar;71(3):671-6.

Kawabata F, Inoue N, Yazawa S, Kawada T, Inoue K, Fushiki T. Effects of CH-19 sweet, a non-pungent cultivar of red pepper, in decreasing the body weight and suppressing body fat accumulation by sympathetic nerve activation in humans. Biosci Biotechnol Biochem.
2006 Dec;70(12):2824-35.

Metabolic rate increased 10% after single dose capsiate in mice (Ohnuki, Haramizu et al '01) and humans (Ohnuki, Niwa et al 01)

2 weeks of peppers containing capsiate (humans) led to 1.7 kg weight loss, (= 0.8 kg fat) ie extra 350-500 Kcals / day. (Kawabata et al 06). Probably more if doses taken during the day (ie combined with activity) tends to lose visceral fat rather than sub-cut à health benefits.

Slankemiddelet Caralluma MaxSlim for effektiv slanking og varig vekttap kan du kun bestille hos CareDirect.


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2010 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd