Header image  
Bedre fysisk og mental helse!
 
 
 
 
 

 
 
"Vitamin B17 mot Kreft"
Curcumin, Wellmune Betaglukaner og Vitamin D3 Benyttes også ved Kreft

Artikkel om Vitamin B 17 og kreft av Naturterapeut Brit-Marit Aasheim. Publisert her i samarbeid med henne. Kilder: Magasinet Medium nr. 2/2008 og Internett.

Vitamin B17 mot Kreft” ble først publisert i Oppland Arbeiderblad 30.09.2008. Nedenfor finner du i tillegg til B17 artikkelen en Vitamin B17 video som også viser hvordan beta glucan fra Biothera aktiviserer immunforsvaret mot kreft. Les også om Wellmune WGP betaglukaner (Biothera) (ImmiFlex, ImmiMarine og ImmiNexin) og hvorfor Curcumin fra gurkemeie og Vitamin D3 anbefales mot kreft.


"Vitamin B17 mot Kreft"

"Jeg sitter og leser at virkningen av Vitamin B17 har vært kjent i flere tiår, men det er blitt sett på som kvakksalveri av medisinere.

En kjent amerikansk samfunnskritiker og professor i medievitenskap, G. Edward Griffin, gjorde noe med dette og skapte blest rundt temaet i USA med sin bok. Boken heter En verden uten kreft Historien om vitamin B17.

Den var aldri blitt skrevet, hvis ikke Griffin hadde møtt legen John A. Richardson. Doktor Richardson behandlet kreftpasienter med Vitamin B17, og opplevde at tilsynelatende håpløse tilfeller ble friske. Da medisinske myndigheter oppdaget dette, fikk han trøbbel. Siden offentligheten trengte beviser på hvorfor det han gjorde fungerte, ba han Griffin om hjelp, siden Griffin verken var lege eller hadde medisinsk bakgrunn.

Så begynte flere års intens sannhetssøkning i kreftmedisinens og naturens verden. Da fant Griffin ut at det er flere mennesker i verden som lever av kreft enn som dør av det. Millioner av mennesker tjener enda flere millioner på å behandle kreft med kirurgi, stråling og kjemoterapimedisin.

Farmasien tjener ikke store penger på å forske på naturlige stoffer, siden det ikke er mulig å ta patent på disse. Derfor er ikke kreftbehandling med Vitamin B17 interessant for legeindustrien.

Videre leser jeg at Griffin også møtte biokjemiker Ernst T. Krebs Jr., som i 1952 oppdaget at Vitamin B17 kan drepe kreftceller. Teorien er at kreft er en mangelsykdom at man ikke har nok av et essensielt næringsstoff. Krebs og Griffin mente at hvis alle hadde fått nok Vitamin B17, ville kreft være et ukjent fenomen.

Dyr velger instinktivt Vitamin B17. Aper i dyrehager som får fersken eller aprikoser, tar bort fruktkjøttet, knekker den harde kjernen, og spiser frøene som er igjen. Aprikoskjernefrø er en av de mest konsentrerte kildene til B17 som finnes i naturen. Andre kilder er bitre mandler, nektarinkjernefrø, plommekjernefrø, kirsebær, ferskenkjernefrø, eplefrø, gress med brede blader (som blant annet hunder og katter spiser), linfrø m.m.

Den norske legen Roald Strand ved Kilden Helse i Oslo, er positiv til Griffins bok. Doktor Strand er virkelig en modig lege som sier følgende: «Boken bekrefter alt jeg hadde oppdaget på legestudiet, at vi manipuleres av farmasiindustrien.» Doktor Strand sier videre at begynner du å snakke om naturstoffer eller B17 på sykehus, så ryker karrieren din. Du får verken forfremmelsen eller overlegestillingen du ønsker deg. Er dette årsaken til at de fleste leger ikke tør uttale seg om naturmidler?

Aprikoskjernefrø og andre former for Vitamin B17 er ulovlig å selge her i Norge. Hvorfor? Er Statens legemiddelverk redd for at folk skal få hjelp fra Vitamin B17, slik at de tjener mindre penger? Eller hva er årsaken? Jeg har i hvert fall bestemt meg for å gå til innkjøp av aprikoser, og bruke nøtteknekker for å nå inn til frøene. Når tre-fire aprikoser per dag er nok, så hvorfor ikke prøve?"


Bestilling og Bruk av Vitamin B-17 i Norge og Informasjon om B17 Bivirkninger (Video), Wellmune WGP, Curcumin og Vitamin D3:
Hopp videre til informasjon om lovlig bestilling av Vitamin B17


Naturterapeut Britt-Marit Aasheim:

Andre Artikler fra Naturterapeut Britt-Marit Aasheim:
Legemiddelindustrien og boken "Piller og Profitt" av John Virapen.
Her kan du lese et annet innlegg som omhandler genmanipulert mat.

Naturterapeutens Miljøvennlige Alternativ:
Naturterapeut Brit-Marit Aasheim driver også et enkeltmannsforetak som produserer og selger et miljøvennlig universal rengjøringsmiddel uten skadelige stoffer og allergener. Såpen kalles Aladdin Universal, og innholder bare miljøvennlige nedbrytbare såpestoffer og eteriske oljer.


Hvordan kan Du Lovlig Bestille Vitamin B17 til Norge / Norden?

Kapsler med Hunza Vitamin B17, Hunza Apricot Kernels Oil og relaterte B17 produkter er ikke lengre tilgjengelig for bestilling til Norge da nettbutikken til CareDirect har lagt ned. Heldigvis finnes det gode alternativer.

Hos AltShop kan du bestille økologisk hvetegress pulver (Wheatgrass) som er rik på B17 og en rekke andre nyttige og anbefalte næringsstoffer. I Hunza produktet var det også sopp på grunn av betaglukanene og andre nyttestoffer som har vist seg å være aktuelle for støttebehandling ved kreft. Hos AltShop finner du økologisk sopp og soppekstrakter som Chaga / Kreftkjuke, Shiitake, Reishi med mer (søk også etter hvetegresspulver): Finn økologiske sopp ekstrakter hos AltShop


Viktig om Bivirkninger før Du Bestiller Hunza Vitamin B17 og Hvilke Andre Naturlige Alternativer Finnes på Markedet og Hvordan Fungerer Disse?

I slutten av oktober 2009 ble det rettet mye negativ oppmerksomhet i media mot Vitamin B17 / Amygdalin / Laetrile. Du finner link til noen av de negative Vitamin B17 artiklene fra VG og andre kilder lengre nede på siden sammen med de andre linkene. Mindre kontroversielle alternativer med god dokumentasjon i ulike studier og uten alvorlige bivirkninger er Wellmune WGP betaglukaner (video viser hvordan betaglukaner hjelper immunforsvaret gjenkjenne kreftceller slik at de kan angripes), Curcumin fra gurkemeie og Vitamin D3. Betaglukaner, Curcumin og Vitamin D3 viser alle svært lovende resultater i kreft studier og ved forebygging av kreft. Kombinasjonen kan være et godt alternativ til Vitamin B17 dersom de negative B17 omtalene virker avskrekkende, eller eventuelt som støtteterapi ved Vitamin B17 metabolsk kreftterapi. ImmiFlex med Wellmune WGP betaglukaner og Vitmain D3 anbefales spesielt og er en viktig del av seminaret "Revolusjonerende nye BEHANDLINGSREGIMER 2012" der ett av de 4 temaene som tas opp heter: "Gjennombrudd i krefbehandling". Kreftspesialist og kirurg dr. Tamas Dinya foreleser for eksempel om klinisk erfaring med bruk av oksygen, pH og Wellmune WGP betaglukaner.

Kontakt oss per epost for mer informasjon om Vitamin B17, Curcumin, Wellmune betaglukaner og Vitamin D3. Legg merke til at vi ikke kan komme med medisinske råd og har heller ingen formell kompetanse. Vi kan kun bidra med informasjon om tilskuddene og erfaringer fra terapeuter og brukere.


Wellmune WGP Beta Glucan (Betaglukaner) og Vitamin D3 Mot Kreft

ImmiFlex betaglukaner benyttes også ofte i kombinasjon med B17. Betaglukaner har vist seg og både støtte og øke effekten av annen behandling og virker i motsetning til Vitamin B-17 ved blant annet å hjelpe immunforsvaret gjenkjenne kreftceller slik at de kan bekjempes. Les mer om ImmiFlex og WGP betaglukaner for immunforsvaret

ImmiFlex inneholder også naturlig Vitamin D3 som er med og beskytter mot 20 ulike former for kreft. Dr. Mercola går så langt at han hevder Vitamin D trolig er den beste ”kjemoterapi agenten” vi så langt har oppdaget. Les mer om hvordan du kan unngå sykdom med Vitamin D3.

Se linker lengre nede for mer informasjon om metabolsk kreftterapi, vitamin B17 og videoklipp med foredrag og presentasjon av Edward Griffin, forfatteren av "En Verden Uten Kreft - historien om vitamin b17".

Video: Vitamin B17 og Aprikoskjerner mot Kreft - Beta Glucan mot Kreft


Gurkemeie og Curcumin Mot Kreft

En av fordelene med curcumin tilskudd er at de er så godt som fri for bivirkninger. Curcumin har også vist seg i laboratorieforsøk å være svært effektivt mot kreft, samt å kunne forebygge en rekke former for kreft. Curcumin ser også ut til å kunne fungere godt som støttebehandling og anbefales i kombinasjon med andre næringstilskudd, som for eksempel betaglukaner og Vitamin D3. HealthierEurope.info har nå lagt ut en lengre artikkel om gurkemeie og det aktive virkestoffet curcumin, der effekten på kreftceller og kreft er godt omtalt. Artikkelen bør leses i sin helhet og husk å konsulter mer lege: Gurkemeie med Curcumin: Mye mer enn bare et Krydder!


Slik Omtaler Dr. Bjørn Johan Øverbye Vitamin B 17 sin Effekt på Kreft i Boken "Mat er Helse" fra 2007:

"Vitamin B17 mangel"
"Vitamin B17 (Laetril) ble oppdaget i USA på 1970 tallet av den amerikanske forskeren Dr. Krebs. Tilskudd av B17 reduserer utviklingen av kreft, derfor har man spekulert i om mangel på B17 i maten kan lede til økt forekomst av visse kreftformer. B17 er forbudt å selge i Norge; all videre kunnskapsforøkning er derfor stanset opp!"


Engelsk video presentasjon med norsk tekst viser hvordan urter, krydder og mat kan hindre kreftceller i å vokse gjennom anti-angiogenesis:

Kreftceller trenger næring for å vokse. Ny kreftterapi virker ved å hemme næringsopptaket til kreftceller, men dette kan også gjøres ved riktig kosthold og inntak av naturprodukter. Bare se TED Talks presentasjonen til William Li som er spesielt relevant i forbindelse med curcumin fra gurkemeie (les kommentaren til videoen for mer informasjon: William Li: Kan vi spise for å sulte kreft?


Linker til mer informasjon om Vitamin B 17 / Amygdalin / Laetrile, B17 bivirkninger, kreft og bivirkninger ved tradisjonell behandling

Vitamin B 17 er også kjent som amygdalin og laetrile. Nedenfor finner du nyttige linker til mer informasjon om B17 vitaminet og kreftbehandling:

Import av B17
VitaminB17.org
www.b17.com.au
Gladinfo om kreft
Et supervitamin mot kreft?
World Without Cancer (book)
Aprikoskjerner i kamp mot kreft
Fengsel for å selge aprikoskjerner
Monoklonale antistoffer i cancerterapi
VG: Noe av dette kan ta livet av pasienten
Mattilsynet advarer mot å spise aprikoskjerner
VG: Ble forgiftet av alternativ medisin mot kreft
Den Ultimate Guide til Vitamin B17 Metabolsk Terapi
Levertoksisitet ved bruk av vitamin B17 og misteltein
SE FILMEN: A World Without Cancer - The Story Of Vitamin B17
SE KLIPPET OM B17: The Science and Politics of Cancer (2005) Les om B17 B17 erfaringer fra boken: Laetrile Case Histories

Fritt Helsevalg intervju under Trygg Helse sitt helseseminar 2008 med legene Christian Darling, Szabolcs Làdl og David de Cliwe-Lowe om B17 og metabolsk terapi ved kreft, også kjent som metabolsk kreftterapi. B17 og metabolsk kreft terapi intervjuet med legene er tekstet på norsk:
3 doctors, B17 - Metabolic therapy [1 of 4]
3 doctors, B17 - Metabolic therapy [2 of 4]
3 doctors, B17 - Metabolic therapy [3 of 4]
3 doctors, B17 - Metabolic therapy [4 of 4]

Mulige bivirkninger ved tradisjonell kreftbehandling:
1. Kreftbehandling kan øke dødsrisiko
2. Chemotherapy backfires - causes healthy cells to feed growth of cancer tumors


Har du erfaringer med vitamin B17 / amygdalin / laetrile, metabolsk kreftterapi eller Wellmune Beta Glucan du er villig til å dele med andre?

Vi er takknemlig for dine B17 erfaringer eller erfaringer med ImmiFlex, ImmiMarine eller andre omtalte kosttilskudd!


 

 

 

Returner til toppen av siden

Copyright© 2007 - 2018 www.HealthierEurope.info

 

 
Effektive kosttilskudd